sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Sykkeet edelleen taivaissa


Sen jälkeen kun sain garminin takaisin ranteeseen huollosta on sen kanssa ollut vähän probleemia. Siis sain uuden kellon joten siihen on pitänyt erinäisiä asioita hakea uudelleen, esim. päivitys yms. 
Huomasin ettei uinnissa tallentunut sykkeitä ja muutenkin sykkeet on vähän heitelleet. Asian pähkäilyyn menee paljon aikaa kun ei ihan varma ole mitä pitäisi tehdä, tai mitä on jäänyt tekemättä. Rannemittaus on ollut ok, mutta pari lenkkiä sykevyön kanssa on olleet ihan ihmeellisiä. Ensin luulin etten ehkä olekaan vielä flunssan jälkeen palautunut kunnolla. Pk-lenkkien sykkeet on ollut ihan tapissa alkumetreistä asti. Kun samoin kävi tämän viikon pitkällä lenkillä tulin siihen tulokseen että vian täytyy olla sykevyössä. Jos syke näyttää heti alussa enemmän kuin normaali maksimisyke, eikä olo ole kovin rasittunut niin kunnossa ei voi olla vikaa.
Pesin vyön, sitäkin pitää tehdä säännöllisesti siis. Myös paritin vyön uudestaan kellon kanssa, en ole sitä vielä testannut mutta olen miltei varma että siinä on ollut vika.

Yyteri 


Maanantaina pidin lomapäivän ja lähdettiin kamun kanssa helmikuun patikkaretkelle. Keli oli hieno ja aurinkoinen. 1:41:47, 2.8 km avg 92. Kerron siitä retkestä erillisessä tekstissä. 
Tiistaina uimassa, matkauintia  59:51, 1300 m. Sain samalla vähän tekniikkaoppiakin, minusta tuntuu että pikkuhiljaa rupeaa uinti sujumaan.

Keskiviikkona hallitreeni. Neljän kilsan testijuoksu, keskari 5.17 min, sykkeet näytti niin matalaa ettei voineet pitää paikkaansa. Yhteensä juoksua lämmittelyn ja jäähdyttelyn kanssa 6 km.
Loppuviikko taas lomaa. Torstaina meni päivä Ikeassa, illalla vähän venyttelyä. Tein myös kävelylenkin Martan kanssa rannalle, 1:22:08, 5.35 km ja sykkeet nyt normit sillä otin vain rannemittauksen, 87/113. Perjantaina kävin jo aamutuimaan inbody-mittauksessa, edellinen joulukuussa. Lihasta oli lähtenyt joten jotain on jäänyt tekemättä...




Perjantaina tein myös viikon pitkiksen sillä keli oli taas mitä hienoin, aurinko paistoi ja lämpötila laski iltapäivällä jo liki nollaa, eikä edes tuullut. Suuntasin kaverin kanssa Yyteriin. Juostiin poluilla, metsässä ja vähän dyyneilläkin. Hyvä pitkis vaikka sykkeet oli nyt siis taas aivan tapissa, joten en siis niihin usko. Pk- vauhdilla höpötellen 2:28:51 ja 18.2 km.

Lauantaina uimassa, tekniikkaa. Hyvä treeni, 1:06:43, 1225 m. Sykkeet 116/147. tehtiin myös vetotreeniä ja minullekin tuli ensimmäinen kellotettu 50 m, 63 s. ja olen todella tyytyväinen siihen.
Sunnuntaina spinni pitkästä aikaa. 1:22:06 sykkeet 123/149.



Viikonloppuna satoi meillekin oikein lunta. Naurettavan vähän mutta sai lapsenlapset tehtyä pienet lumiukot sentään. Muutenkin viikonloppu kului mummuillessa, ei siis ehtinyt juoksulenkillekään testaamaan sykevyön toimivuutta.


Viikko on ollut hyvä treeniviikko. On kävelty, patikoitu, juostu, uitu ja pyöräilty. Kehonhuolto ja lihastreeni jäi vähän heikommalle...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti