sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Uimatreenejä ja Aamulenkkejä


Maanantaina uimatreenit. Tekniikan kertausta. Pääsin uinnin aikana lähes euforiseen mielentilaan sillä uinti  tuntui todella hyvältä. Käsitekniikka rupeaa löytymään, sen myötä koko suoritus on kehittynyt. Muutama selkeä tekniikan oppitunti siis on tuottanut huimaa kehitystä. Pystyn jopa ottamaa happea vasemmalta puolen mikä on todella teettänyt vaikeuksia. Samaisen puolen käsi on laahannut perässä mutta nyt tuntuu että pääsen rytmiin molemmilta puolilta. Uinti tuntui siis todella sulavalta ja hyvältä. 54:36, 1070 m.
Siitä en tiedä sanoa miltä se näytti.

Tiistaina jo ennen töihin menoa vauhtikestävyyttä. Jotenkin jo kyllästyttää tämä ainainen pimeys. Ihan sama juokseeko aamulla vai illalla, yhtä pimeää on. Treeni oli kuitenkin hyvä, 46:46, 6.76 km sykkeet 138/156. Alkuverran jälkeen runsaan kolme kilometriä reippaasti vk:ta ja verrytellen loppumatkan. Treenin jälkeen olikin jo kiire hammaslääkäriin, auts.



Keskiviikkona porukalla hallissa juoksemassa, 6 x 400 m vetoja. 44:54, 5.52 km sykkeet 125/159.
Hyvä ja kiva treeni. Tykkään vedoista jos ne näitä vähän lyhyempiä. Torstaina oli ihan kalenterissakin merkintä kehonhuollosta. Hyvä niin, tulee tehtyäkin. Kehonhuolto nyt vaan tuppaa jäämään vähemmälle huomiolle. Samalla tein myös liikkuvuustreeniä. Perjantaina olin sopinut iltapäivälle hierojan joten päädyin tekemään treenin taas aamulla ennen töitä. Edelleen oli yhtä pimeää kun alkuviikollakin ja vettäkin satoi. Mutta tuli hyvä fiilis kun sai itsensä aikaisin liikkeelle. Treeninä oli pitkät mäkivedot kymmenen kertaa. 1:00, 7 km sykkeet 127/156. Iltapäivän hieronta jaloille tuli oikein hyvään kohtaan.

Sisäpiirijuttuja hallissa

Lauantaina uintia ja taas tuntui uiminen hyvältä. 1:09, 1075 m sykkeet 108/140. Paljon taas tekniikkaa. Illalla tein viikon pitkiksen, se oli kylläkin puolet lyhyempi kuin oli tarkoitus. Mutta ihan hyvä juoksulenkki vesisateessa, 1:21:41, 10.39 avg 127. Juoksin vaíhteeksi kaupungissa, ei tehnyt mieli lähteä pimeään kakkostien varteen. Kivaa vaihtelua juosta kaupungissa.
Sunnuntaille jäi sitten viikon viimeinen treeni, liki puolitoista tuntia hikistä spinniä. 

Viikko oli pitkästä aikaa treenien puolesta hyvä, vähän raskaampi viikko kuitenkin. Kolme vetotreeniä ja vain yksi vapaapäivä. Mutta huomenna on lepopäivä ja voi taas keskittyä joulujuttuihin.

Jouluvalot kaupunkilenkin varrella
.
Joulu tulee tuotapikaa eikä siltä todellakaan tunnu. Koko ajan pimeää ja vettä sataa. Eikä valkoista joulua ole luvattu edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti