maanantai 11. marraskuuta 2019

Putki katkesikin ennen aikojaan


Mitenhän tässä nyt näin kävikään että putki tyssäsi heti alkuunsa. Tulin kipeeksi. Flunssa alkoi kurkkukivulla ja loppuviikolla olin jo saanut lääkekuurin poskiontelotulehdukseen.
Maanantaina vielä kävin pienellä juoksulenkillä, 29:15, 2.8 km avg 110. Niinkun siis todella rauhallinen. Suuntasin 200 m päässä olevaan lähikauppaan hakemaan nessuja. Pienellä lisäkierroksella että sain putken minimit täyteen.

Tiistaina ja keskiviikkona kevensin jo vähän ja kävin Martan kanssa vain kävelylenkillä. 1:22, 5.95 km ja toisena päivänä 39:41 ja 2.3 km. 
Marrasputkeen lähdin ns. "klassikkoon", jossa siis pitäisi todellakin juosta ulkona joka päivä. Nuo pari päivää kuuluivat kategoriaan "multisportti", jolloin vaan liikkuu ulkona sen minimin 25 minuuttia.
Torstaina pysyin jo soffalla.

Marttahan on tosi onnellinen marrasputkesta
 


Myönnän että mielelläni lähtisin juoksemaan mutta kun toisaalta pelkään että saan jonkun jälkitaudin ja joudun loppuvuodeksi tyytymään kävelyyn.
Koko alkuviikon oli vielä todella hienoja aurinkoisia päiviä, kylmää kyllä mutta kaunista. Pimeästä marraskuusta ei tietoakaan. Tietty se valoisa aika on lyhyt, enkä sitä aina edes näe kun olen töissä.

Lauantaina vietimme rentoja iltamia treeniporukan kanssa ja illan alkuun patikoitiin pieni reipas kävelylenkki raikkaassa tihkusateessa. Se teki todella hyvää kun muutaman päivän joutui olemaan sisällä. 1:14, 4.8 km. 
Sunnuntaina runsaan puolen tunnin kävelylenkki illalla koiran kanssa.

Marraskuinen maisema Yyterin rannalta



Aivan, tällä viikolla siis tuli juoksua huimat 2.8 km. Ei siis ihan mennyt putkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti