sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Syksyn värejä ja pientä Kaupunkireissua


Syyskuussa jäi juoksumäärät vähäiseksi sillä parikin viikonloppua reissattiin ilman juoksutossuja. Joskus siis muutakin kuin vain urheilua. Viime viikonloppuna tehtiin perheen naisten kanssa pieni irtiotto Gdanskin. Suurimmalle osalle se oli ensivisiitti Puolaan. Mainio pieni kohde jonne pääsee edullisesti ja lyhyellä lennolla. 
Meillä oli oikein kiva huoneisto aivan joen varrella, sinne mahduimme kaikki viisi naista erittäin hyvin. Vietimme siellä kaksi yötä ja siis vain yhden kokonaisen päivän joten mitään kummempia suunnitelmia emme tehneet. Pääasiassa tutustuttiin paikkaan ja shoppailtiin. Lauantaina tuli kyllä käveltyä n. 15 kilometriä joten ihan kivasti liikuttiin. Pitää ilman muuta tehdä uusi reissu.

 







Keskiviikkona sitten päästiin taas liikkumisen pariin. Ilalla oli treeniryhmän ensimmäinen karhuhallivuoro. Voimaa ja liikkuvuutta. Vähän juoksua alkuun ja loppuun, muuten tehtiin lihaskuntoa, voimaa ja corea.  Torstaina kävin Lastaamon lihashuoltotunnilla. Todella hyvä, käsiteltiin lonkankoukistajia ja pakaroita. Kuinkas ollakaan oli oikein tervetullutta täsmähuoltoa. 

Perjantaina tunnin pk-lenkki Porin metsässä. 58:32,  8 km avg 133 bpm.
Lauantaina uintitreenit. Enemmänkin tekniikkaa ja uintiakin tuli 1 km, 1:19:41. Päivä oli niin kauniin syksyinen ja aurinkoinen, että lähdin vielä illemmalla tekemään viikon pitkistä. 2:04, 14.25 km avg 124 bpm. Väriloisto oli aivan sanoinkuvaamaton. Lenkistä sai kyllä taas virtaa ja hyvää mieltä tuleviin päiviin.


Sunnuntai alkoi leppoisasti, nukuin kunnolla ja lueskelin aamulehteä kun kamu soitteli josko lähtisin mettäreissulle. Eihän siinä auttanut kun pistää kamppeet niskaan ja eväät reppuun. Marjaämpäri oli valmiina autossa.
Metsäretkellä vierähtikin nelisen tuntia. Oikeastaan suolla, sillä keräsimme karpaloita. Vähän metsän puolelta myös puolukkaa. Eväät ja kahvi maistuu ulkoilmassa kyllä parhaiten.



Viikon juoksukilometrit olivat 24,1 km. Liikuttu kuitenkin monta tuntia. Syksy on kyllä minulle mieluisin vuodenaika.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti