maanantai 8. heinäkuuta 2019

Fillarilla viimeistellen


Viimeiset lomaviikot meneillään. Kelit on vähän viileät mutta haittaakohan tuo. Treenata voi ilman huonoa omatuntoa ettei ole mökillä. Maanantaina sain kyllä mökillä vähän maalailtua terassin ritilöitä joten tuli hyvä mieli, kesken se vielä jäi mutta jatketaan seuraavalla kerralla. Testasin uudestaan myös mökkirantaa märkäpuvun kanssa. Nyt se sujui jo huomattavasti paremmin. Pienin askelin eteenpäin.

Maanantaina olin yllättäen tyttären kanssa rannalla joogaamassa. Asahajoogaa, ihan uutta minulle kuten myös jooga. Saunajoogassa olen ollut. Kokemus oli mukava, voisi uudestaankin mennä. Jooga olisi hyvää vastapainoa ainaiselle juoksemiselle. Hyvinvointicenterin pitämä joogasessio oli tällä kertaa Yyterin rannalla ja mukana olikin tosi paljon porukkaa.
Tiistaille olin sopinut maastolenkin esikoiseni kanssa. Hän eteni polkua maastopyörällä ja minä juoksemalla perässä. Olikin hyvä lenkki, reitti oli minulle pääosin uutta joten oli todella hyvä että oli opas matkassa. Polut olivat ihan sopivasti haasteellisia, juurakkoa ja kivikkoa riitti. Lenkille tulikin yllättäin mittaa yli 16 kilometriä ja aikaa meni 2,5 tuntia. Tavallaan tuli heti viikon pitkis tuosta reissusta.(2:29:51 16.46 km avg 141 bpm)

Jossain Ruosniemen kallioilla


 


Keskiviikkona stadiontreenit. Loikkia, kyykkyjä yms. ja tasahyppyjä rappusissa. Ehkä edellisten päivien juoksut painoi jaloissa sillä meinasi takareidet krampata joten jouduin vähän himmailemaan. Jokatapauksessa on etureiskat ja vatsalihakset olleet todella kipeät. Ehkä noita harjoitteita kannattaisi tehdä hieman useamminkin. Mutta kun kukaan ei ole käskenyt !
Torstai olikin sitten lepoa kun kävin hierojalla. Perjantai oli sadepäivä joten hyvällä omatunnolla siivoilin ja kun sain siitä tarpeekseni lähdin pienelle hölkälle Yyterin poluille. Siinä samalla tein kalenterin mukaiset mäkivedot, kävellen. (1:14:41 7.35 km, sykkeet 126/163)
Lauantaina fillaroitiin koko päivä. Aamulla pyörä pojan pakuun ja kohti stadionia. Olin lupautunut liikenteenohjaajaksi Pori fillaroi, suureen fillarikulkueeseen joka starttasi stadionilta kohti Kirjurinluotoa. Oman osuuden jälkeen jatkoin muiden perässä fillarifestivaaleille. Sieltä jatkoinkin kotiinpäin pyöräillen. Liikkeellä olin läskipyörällä joten matkan varrella siirryin metsään.

Kokemäenjoki

 
Menin reittiä jota pitkin olen kerran mennyt pyörällä (tosi kauan sitten), mutta hyvin sitä muisti mistä polut kierteli joten eksymisiä ei tullut. Kiva reitti. (2:21.23 23 km, avg 95 bpm)

Sunnuntainakin vaihdoin pitkän juoksun pyöräilyyn. Nyt mentiin maantiefillarilla. Loppumatkasta sain niskaani vesisateenkin mutta kesäsade vain virkistää ja on sitäpaitsi hauskaa vaihtelua.
Keskiviikon tekniikkatreeni on tuntunut jaloissa ja vatsalihaksissa useita päiviä joten vaihdoin juoksun suosisti pyöräilyyn. Jospa se polkimien pyörittely helppaisi lihasparkoja. (1:52:50 36.58 km, avg 110 bpm)

Tällä viikolla liikuttu n. 11 tuntia. Juoksua  23,8 km ja pyöräilyä 59,7 km. Nyt pitäisi jo miettiä perjantain juoksua. Lähinnä sitä tavaramäärää mitä pitää pakata mukaan. Sekä energiahuoltoa, ruokaa riittävästi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti