maanantai 1. heinäkuuta 2019

Maastopyöräilyä ja pitkospuita



Nuts lähenee ja mieli mustenee kun kuvittelee ettei ole treenannut tarpeeksi. Enää ei oikeastaan paljon ole tehtävissä. Maanantaina kävin maastossa pitkästä aikaa pyöräilemässä, ihan rennosti kesästä nauttien. 1:23, 12,45 km avg 93 bpm.
Myöhemmin lähdin vielä Ruosniemeen juoksemaan. Mäkijuoksua, ei mäkivetoja. Ruosniemen pururata on hiihtokeskuksen kyljessä, eikä täällä ole sen parempia maastoja olemassakaan kun haluaa tehdä kunnon mäkitreeniä. Reitti on kolmisen kilometriä ja kiersin sitä kunnes sain kympin täyteen, pyrin juoksemaan sekä ylä- että alamäet, 1:19:56, 10 km sykkeet 137/175



Tiistaina kävin hierojalla vaihteeksi selkää hoitamassa joten lepopäivä. Tiukkaa teki olla paikoillaan.
Keskiviikkona stadiontreenit. Vettä satoi kun lähdin mutta emmehän me sokerista ole. Stadionilla vielä vähän tihutteli mutta keli oli lopulta mitä mainioin. Hapekas ja raikas. Kesäsade on paikassaan virkistävää. Treeni oli miltei räätälöity Nutsia varten. Yksinkertainen, 400 m rata rennosti hölkäten ja aina kierrosten välissä istumakatsomon rappuset loikkien ylös, kuusi kertaa. Tämä kaikki x 6 ja viimeinen kierros palautellen. Hyvä treeni. 47:25 3.67 km avg 146.
Torstaille oli sovittu uintia Yyteriin. Lopulta siellä olikin 10 märkäpukuun sonnustautunutta uimaria. Merenkäynti oli melkoinen. Olin tavallaan ensimmäistä kertaa oikein kunnolla uimassa märkkiksen kanssa. Aallot vaikeutti oudokseltaan menoa. Yllättäen matkaa tulikin 1,3 km 51 min.




Perjantaina extemporee maastopyöräilemään kamun kanssa. Yyterin helppoja polkuja runsaan 22 km ja aikaa meni 2:23. Kunnon pk- sykkeillä 103 bpm. Kiva reissu läskipyörillä. Käytiin heti alkumatkasta matkanvarrella lounastamassa, ravintola Dyynissä. Ei tarvinnut sitten evästaukoja pidellä. Vaikka reitit on helppoja niin kyllä siinä ihan kokovartalotreeniä saatiin molemmat. Koska treenikalenterin mukaan olisi pitänyt tehdä perjantaina myös mäkivetoja, kävin ne tekemässä illemmalla. Ensin maastolenkkiä lähipoluilla ja sitten Yyterin kupeeseen tekemään 12 mäkivetoa. Kyllä Yyteristäkin sellaisia paikkoja löytyy että saa tehtyä ihan hyvät mäkivedot. Valkku viisaudessaan oli merkannut vedot tehtäväksi kävellen, tulevaa Nutsia ajatellen. Joten kävellen ne tehtiin ja ihan tehokasta oli näinkin. 1:10:12 7,87 km, sykkeet 135/174. Perjantai oli siis tehokas päivä joten lauantaina lepoa. Sunnuntaina viikon pitkis, 2:58:49 22 km avg 131 bpm. Kävin pitkästä aikaa juoksemassa pitkospuita pitkin ja se olikin kivaa vaihtelua.


Nutsia kohti mennään, herkistelyä ja tankkausta tiedossa...

Viikon liikkumiset reippaasti yli 10 tuntia, josta juoksua 43,6 km.
Kesäkuussa juoksua ihan ennätykselliset 194,9 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti