tiistai 9. heinäkuuta 2019

Let´s be Nuts out there



Well. It´s gonna be a Big day, The Race day. Trailrunning all night long, from dust to dawn...
I am terrified. 

Paljon mietittävää. Mitä matkalle mukaan. Mitä juoksuun mukaan. Ruoka, juotava, energia, vaatteet, varusteet. Mihin ne mahtuu. Pitäisikö ne kaikki tosiaankin saada pakattua yhteen ja samaan selkäreppuun. Juoksu ei mietitytä lainkaan niin paljoa kuin se kaikki muu sälä siinä ympärillä. Eikä taaskaan auta että on ennenkin juossut. Nyt silti on pisin rupeama edessä mitä ikinä ennen. Otsalamppu, tarvitseeko sellainenkin olla kun kerran yöllä juostaan! Huh, forecasta huomasin ettei Lapissa laske aurinko ollenkaan. Helpotus. Ehkä pärjään ilman otsalamppua.

Olenko liian vähän treenannut, mites lihaskunto, lihashuolto, selkä, polvet, jalat, pää. Kyllähän sitä juoksee jos paikat ei petä. Niinpä. Se jää nyt nähtäväksi. Viimeisen vuoden aikana olen kyllä treenannut ja tehnyt lihaskuntoa enemmän kuin edellisellä kerralla. Hierojakin on tehnyt paljon enemmän hommia kuin viime reissulle. Mahtaako se silti riittää jos nyt olen paremmassa kunnossa. Pitkät lenkit on jäänyt liian vähälle ja myös mäkitreenit ym. tunkkaukset.  Nopeutta olen talven treenannut mutta auttaakohan se nyt tälle reissulle. Juoksin puolikkaan enkkani mutta onko sillä mitään virkaa.

Kyllä nämä kaikki mahtui kuin mahtuikin tuohon reppuun


Vatsakin on paremmassa kunnossa kuin viime vuonna mutta se ei tarkoita sitä ettei ongelmia tulisi, ehkä. Sekin jää nähtäväksi.

Olisikohan se kuitenkin pää joka tässä vaiheessa präkää. Olen tähän asti ollut kuin viilipytty mutta nyt pitäisi pakata ja päättää mitä ottaa mukaan.

Onneksi ei ole tarvinnut ostaa uusia vermeitä. Samat hyväksi todetut Hokan Speedgoatit jalkaan. Bonatti löytyy. Camelbak selkään. On villaa ja kompressiota. Ajattelin laittaa icebugin gaiterit jottei itikat iske nilkkoihin. Garmin on valmiina. Juoksukaverikin on mukana koko matkan ajan. Eihän tässä pitäisi olla mitään hätää.

NutsYlläsPallas 2019. Lähtö Hettasta, maali Pallaksella. Pieni reissu vaan. Kunhan pääsisi Äkäslompoloon aamuksi sänkyyn nukkumaan.

Aamun maisemia lähimetsässä



Tiistaina tein pienen viiden kilsan aamulenkin metsäpoluilla. Pientä irrottelua ennen tankkauksen aloittamista. Sitten pakkaamaan....
Epäilen kyllä että alaselkä tulee tuottamaan ongelmia, mietin mistä se voisi johtua ja päädyin pyöräilyyn.

Well, we’ll see.  I can’t do anything about it anymore.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti