sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Kevättä rinnassa ja lenkkipoluilla


Tiistaina oli vuorossa kevyt tunnin lenkki. Koska viikonloppuna pääsin jyvälle parista uimiseen liittyvästä tekniikkajutusta, oli kova hinku mennä uimaan. Joten ennen työpäivää olin virkkuna uimahallilla, tai no jos en virkkuna niin ainakin innokkaana, ja uin kilometrin. Töiden jälkeen sitten suoraan lenkille. Vaihtelu virkistää, joten juoksin lenkin Kaasmarkussa. Ihanan aurinkoinen ja keväinen keli. Oliskohan se asfaltin syytä että tossu kulki kevyesti, 1:03, 8.72, avg 135 bpm.

Keskiviikkona treenitehtaan trinityhaaste. Lihaskuntotreeni jossa oli mukavasti haastetta. Se myös tuntui kropassa jälkeenpäin.
Torstaina sain Hannan kaveriksi lenkille. Vuorossa vk2, nyt vaan sattuneista syistä otettiin tämä treeni hieman rauhallisemmin. Hyvä lenkki joka tapauksessa, 47:05, 7.05, avg 142 bpm. Vähän vauhdikkaampaa vetoa alkuun.
Perjantaina uusi yritys vk2:sta. Koska eilinen vk-treeni jäi tekemättä niin ajattelin hoidella sen pois harmittamasta. Hyvä mieli tuli kun sai tehtyä ja jopa onnistuneesti. 47:05, 7.01, sykkeet 135/157. Speksit on miltei samat eilisen kanssa vaikka nyt vedot tuli tehtyä, taisin tulla loppumatkan sitten sen verran rauhallisemmin että se tasasi kokonaisaikaa, kolme kilsaa vk:ta, 5,18 / 5,25 / 5,25. 



Lauantaina uimassa, se kulkikin mallikkaasti. Omasta mielestä ainakin. 1,5 km, tunti 35 minuuttiin mikä taisi olla oma ennätys. Henki kulki hyvin ja riiitti mainiosti koko tunniksi. Liukukin sujui.
Sunnuntaina pitkis. Viikonloppu meni taas mummuillessa lastenlasten kanssa joten pitkis siirtyi illemmalle. 2:28, 19.21 avg 131. Hyvä lenkki, huomasin vaan että olisi pitänyt olla jotain energiaa mukana. Juoksin pääasiassa pyörätietä pitkin mutta oli ihan pakko piipahtaa katsomaan yksi uusi metsäautotie, mihin se johtaa. Menin sitä kilometrin verran ja palasin takaisin päin. Tie tuntui jatkuvan ja jatkuvan...


Tämän viikon treenit 8,5 tuntia. Juoksua 42 km. Maaliskuussa juoksua 152,5 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti