sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Ei ne suunnitelmat aina toteudu niin kuin kuvittelee...


Ei sinne Himokselle sitten lähdettyään, edes konttaamaan. Kisaa ei koronan takia lopulta siirretty, joten siirsimme oman osallistumisen seuraavaan vuoteen. Kolme meitä oli lähdössä ja kaksi kolmesta nyt tuntuu olevan juoksukelvottomia joten päädyimme tähän ratkaisuun. Vaikka osallistua olisi voinut ihan kävelemällä tai sauvojen kanssa niin mielekkäämpää toki on että kisan pystyisi juoksemaan. Trion nuorin olisi ollut täynnä intoa mutta me kaksi muuta ollaan ihan suorastaan hajalla. Mulla takareisi ja kamulla sama jalka mutta lähinnä pohje ja polvivaiva. 

Onneksi uimahallit aukesivat että pääsee taas uimaan. Sitä on odotettu. Maanantaina wattipyöräilyä 70 min. Tiistaina uimassa 1025 m 37:29 min. Illalla joogaa 30 min.

Keskiviikkona reipasta sauvakävelyä 1:07, 6.9 km avg 105 bpm. Torstaina 70 min lihaskuntotreeni. Ensin lämmittelyä soutu- ja hiihtolaitteella. Sitten kahvakuulaa ja kuminauhajumppaa.


Perjantaina kävin jo ennen töitä uimassa kilsan verran. Kyllä sitä aamulla pääsee ajoissa liikkeelle kun sen päättää. Iltapäivällä sain kolmannen koronapiikin.

Lauantaina kävin rennolla kävelyllä Martan kanssa, 80 min ja 5 km. Sunnuntaina aamulenkki kamun kanssa reippaasti kävellen, hyvä pk 2:16, 11.3 km. Myöhemmin vielä pitkästä aikaa maastopyöräilyä 1:13, 9.7 km. Se olikin kivaa, seuraavaksi pitää lähteä aikaisemmin tai sitten ottaa otsalamppu mukaan.

Sunnuntaiaamun lenkkikaveri Marjo

Vaikka ei nyt pystykään juoksemaan on kyllä liikuttu tälläkin viikolla. Pelkkää peekoota yli 7 tuntia ja siihen päälle uinti ja kehonhuolto. Vähän hiertää ettei juokse. Mutta pää on täynnä suunnitelmia ensi kesäksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti