maanantai 14. syyskuuta 2020

Syyskuussa tekniikkaa

Syyskuu alkoi pirteästi, treenit on olleet hyviä ja itselläkin on hyvä motivaatio ja intoa tehdä. Sain taas henkilökohtaisen kalenterin ja se keskittyy nyt lähinnä talven tavoitteisiin, lajitekniikkaan, fillariin ja uintiin. Oma treeniporukkamme on treenannut koronankin aikana säännöllisesti , välillä tietty vähän yhteisharjoituksia muokaten. Nyt kun kaikki ovat intoa puhkuen alkaneet syystreenit, niin toivotaan että korona ei tuo yllätyksiä.

Uimassa olen jo ollutkin muutaman kerran ja tekniikkaa on kyllä hiottu. Minähän kuitenkin olen ihan alkutekijöissä joten harjoittelu on alkanut aikalailla perusjutuista. Uimahallissa on kaikki apuvälineet poissa käytöstä joten investoin omaan lautaan. Viime talvena koin sen hankalaksi ja se kävi kyllä olkapäiden päälle. Nyt tuntui jo huomattavasti helpommalta. Ilmeisesti uimataito on avovedessä vähän kehittynyt. Samalla siis myös tekniikka. Mutta tekemistä on koko talveksi. Itsellä on kuitenkin vähän luottavaisempi fiilis oma uimiseen.


Myös spinniä kuuluu kalenteriin ja eka tunti oli pitkästä aikaa hauska ja hikinen. Tuntui muuten oudolta ottaa mukaan fillarikengät muttei esim. pyöräilykypärää...

Tämän vuoden tärkeimmät juoksukisathan siirtyi syksyyn. Pitkän harkinnan jälkeen myin pois sekä Nuuksion että Kolin polkukisat. Ensi vuodelle siirsin Aulangon sekä Helsinki City Maratonin. Muitakin muutoksia on ollut jonkin verran, mutta jotain pientä kisaa on vielä luvassa syksylläkin. Ilmoittautunut en ole vaan katson kun sopiva sattuu kohdalle.


Viime viikon treenit; maanantaina fasciatrainig, tiistaina uintitekniikkaa 45 min ja illalla 8x200m juoksuvetoja, 48 min, 5.2 km ja sykkeet 121/159. 

Keskiviikkona polkujuoksukoulua,  Torstaina lepopäivä ja perjantaina palauttavaa maastojuoksua 1:39, 10.36 km avg 124 bpm. Lauantaina uintitekniikkaa 1,45 min ja sunnuntaina spinni 1:08 tuntia, sykkeet 118/153.

Tuo fasciatraining on ihan älyttömän hyvää koko kropalle. Joka kerran jälkeen on ollut paikat hellinä. Ilmeisesti siis tarvetta on. Polkujuoksukoulusta tuonnempana...


Huomaan että teknisillä poluilla on askel hidastunut ja ehkä vähän aristelee reippaampaa menoa. Siispä enemmän polkujuoksua syksyyn! Siinäkin tekniikkatreeniä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti