sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kisailmoittautumisia...


Helmikuu alkoi yhtä vihreänä ja lämpinä kuin tammikuu loppui. Vettä on toki satanut todella paljon mutta onhan se aurinkokin paistanut. Polut kutsuvat ja saavat jo kesän kisat mielen päälle. 
Mielellään pistäisin osallistumisia vähän liiankin kanssa mutta pitäisi yrittää sijoitella kisoja niin ettei saa ruuhkaa aikaiseksi.
Puolikas ja kokonainen maraton on jo sovittuna, kesän polkukisat on vielä ollut mietinnässä. YPH odottelee tuossa miten käy, niiiin tekisi mieli mutten vielä ole painanut nappia.
Koli odottelee lokakuussa, sitäkin funtsein tarkkaan. Ihme soutamista ja huopaamista sanoisin...
Sinne pitäisi vielä saada kyyti ja majoitus hoidettua.

Kuunvaihteen lumitilanne...
Tänään piti aamulla lähteä Aulangolle pitkistä juoksemaan poluille ja uusille mestoille. Aamulla kuitenkin kun heräsin oli kurkku niin kipeänä ettei reissuun kannattanut lähteä. Illalla sitten jo painoin osallistumisnappia Aulanko Trailiin. Vaikuttaa kivalta tapahtumalta eikä ole liian kaukanakaan. Selviää päiväreissullakin. 

Maanantaina pidin vain kehonhuoltopäivän, vähän liikkuvuustreeniä myös.
Tiistaina pitkiä mäkivetoja 10 kertaa. Tehtiin se pienellä porukalla joten oli kivat sessiot. 1:07:11, 7.6 km sykkeet 126/181. Sykkeet näyttää nyt hurjalta mutta käytössä on suunto, sillä garminin huoltohommat on vielä vaiheessa. 

Suunto Ambit 2R

Keskiviikkona hallitreenit, corea ja voimaa. Loikkia, hyppyjä yms. 
Pari kilometria tuli myös juoksua.
Torstaina treenitehtaalla sisäsoutua ja hiihtoa skiergolla, 5x4 min vetoja. 54:19 sykkeet 111/137.
Perjantaina juoksua n. 1,5 tuntia, 11 km avg 124.
Lauantaina uintia ja mm. potkutekniikkaa, 1:30 min. 

 

Sunnuntaina sitten heräsinkin kurkkukipuun joten lenkki supistui kävelyyn Martan kanssa, 2,5 tuntia upeassa kelissä ja auringonpaisteessa. Ihan kiva pk-lenkki kuitenkin vaikken olekaan varma oliko ihan järkevää vähän kipeänä.

Martta oli tyytyväinen pitkään lenkkiin

Tammikuussa tuli juostua 120 km. Viikon matalasykkeiset peekoot 7,5 tuntia. Kehonhuoltoa, liikkuvuutta, lihaskuntoa, juoksua, kävelyä ja uintia. 
Toivottavasti tämä flunssa ei iske kunnolla kiinni, nyt oli taas hyvä draivi päällä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti