maanantai 6. heinäkuuta 2020

Hyviä treenejä...


Kaivattu kesäloma alkoi ja samantien muuttui säätyyppikin vaihtelevaksi. Vettä on tullut runsaasti. Toki tervetullutta mutta jo riittäisi. Eipä sade silti vielä ole tahtia haitannut.
Viikko sitten lauantaina vielä oli mittari liki kolmessakympissä. Sain esikoiselta tarjouksen kyytiin metsäpolun reunaan. Hetken mietittyäni lähdin mukaan ja suunnattiin Ruosniemeen. Pojalla fillari mukana ja minä lähdin pariksi tunniksi juomarepun kanssa metsään. En arvannut ihan perinteiselle polkureitille lähteä, vähän ennakoin luikertelevia käärmeksiä. En kyllä ole niihin törmännyt , mutta kuitenkin noin kuumalla ilmalla en lähtenyt tutkimaan missä ne ottaisivat aurinkoa.
Lähdin juoksemaan metsätietä pitkin, pientä soratietä ja sinne olivat löytäneet myös paarmat. Ei ne onneksi kiinni käyneet kun pysyi koko ajan liikkeellä, mutta harmillisia olivat. Pariin otteeseen yritin pysähtyä tutkimaan reittiä puhelimesta muttei siitä oikein tahtonut tulla mitään. Joten juoksin metsätietä pitkin tunnin verran ja käännyin takaisin samaa reittiä. Lämpö ei haitannut. Seurasin sykettä sivusilmällä että pysyy vauhti maltillisena, 1:57:20, 12.3 km avg 130 bpm.
Kävin myös opettelemassa avovesiuintia. Nyt pääsin jo paremmin hommaan kiinni. Ehkä se tästä hiljakselleen kohenee. Puolisen tuntia uintia. Vajaan kilometrin verran.

Mutta sain ainakin 2,5 tuntia lisättyä treeniä kesäkuun puolelle. Kesäkuun juoksukilometrit kasvoi siis hieman.

Keskiviikkona juoksua 47:13, 6.50 km avg 135 bpm.
Torstaina uimassa Yyterissä. 46:26, 1.2 km. Kiva että sain seuraa muista innokkaista uimareista. Meressä uinti ja ylipäätään uinnin opettelu on kyllä huomattavasti mukavampaa kun on kaveri mukana. Saa opastusta ja tukea ja turvaa. Minulla oli kyllä poijukin mukana. Pientä merenkäyntiä toki oli mutta kun siihen tottui se ei oikeastaan edes haitannut. Hienosti meni niinkuin ainakin omasta mielestäni.
Perjantaina juoksua 50:25, 7.2 km avg 136 bpm.


Uimarit rannalla

Lauantaina meni koko päivä huoltohommissa. Titaanitriathlon kisattiin pienellä porukalla kotimaisemissa. Puolimatka joten minulla ei ollut mitään toivoa, varsinkin uimaosuus aivan mahdoton. Mutta päivä oli aivan upea, hieno seurata kun kisailijat menivät hymyt huulilla koko päivän, vaikka sadekin oli aika runsas suurimman osan aikaa.


Triathlonisteja ja poijuja....

Näköalapaikalla huoltohommissa

Sunnuntaina aamulla taas Yyterissä uimassa. Merenkäynti oli nyt kovempaa kuin viimeksi ja se vähän toi haastetta. Mutta onhan sekin hyvää harjoitusta että oppii uimaan myös aallokossa. 33:16, 1 km. Olen oikein tyytyväinen itseeni.
Myöhemmin iltapäivällä lähdin pyöräilemään. Maantiefillarointia minulle reipasta vauhtia, 1:01:39, 25.72 km. Sitten vaihdoin kotona tossut jalkaan ja tein vielä pienen reippaan juoksulenkin. Ihmeellisesti oli reipasta menoa vaikka se oli itselle eka juoksu tuollaisen pyörätreenin päälle. 5 km 31 min avg 148 bpm. Sunnuntain treeniksi tulikin sitten omatoimitriatlooni!


1. Titaanitriathlon 2020

Mielenkiintoinen viikonloppu. Lauantaista sai kummasti pöhinää omaan tritreenaamiseen. Tavoite kerrallaan edetään.
Kesä on vasta alkanut eikä vielä tiedä mistä itsensä taas löytää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti