sunnuntai 18. elokuuta 2019

Uusia lenkkipolkuja ja rantaleikkejä


Virtaa on riittänyt tällekin viikolle.
Maanantaina jopa löysin itseni siivoamasta, huonekalut siirtyi uusille paikoilleen ihan äkkiseltään. Illalla oli vuorossa Lastaamon tunti jossa taas opittiin jotain uutta. Ohjaaja oli erityisen tarkka näyttäessään tekniikoita että varmaan ne tehdään oikein. Esimerkiksi niinkin yksinkertaiset ja tavalliset liikkeet kuin "hyvää huomenta" ja "superman", nekin voi tehdä ihan väärin. Nyt kun niihin oikein kunnolla keskittyi huomasi itsekin miltä ne pitäisi tuntua.

Tiistaina suunnittelin vähän pidempää pk-lenkkiä sillä sunnuntaina jäi treeni vähän lyhyeksi. Päädyin taas Massin maastoon Ulvilaan. Taas kerran tuli mieleen että miksi siellä ei ole useammin käynyt lenkkeilemässä. Mäet ovat huomattavasti paljon parempia kuin esim. Ruosniemessä tai Porin Metsässä. Pitkiä ja juostavia. Niitä myös riittää, pääsee juoksemaan alamäkeä ja ylämäkeä ihan yllin kyllin. Sen verran oudompia polkuja minulle, että nyt suorastaan olin hetken ihan hukassa. Kiersin samaa perhanan ylämäkeä useampaan kertaan ennenkuin paikallistin itseni tuttuun kohtaan. En muuten olisi hätäillyt mutta piti tehdä yksin ensin pieni alkuhölkkä ennenkuin kaveri ehtisi paikalle ja olisihan se ollut noloa jos olisin joutunut sanomaan että olen eksynyt jonnekin ties minne... no lopulta kimpassa  kierreltiin maastossa yli pari tuntia, ihan pk-lenkkinä ei mennyt tällä kertaa. 2:17:38, 15.43 km avg 146 bpm.

Olihan se hyvä alamäki, talvella varmaan vauhdikaskin...

Massin ylämäet on piiitkiä...
Keskiviikkona tunti crosstraining harjoittelua.
Torstaina suuntasin töiden jälkeen Kirjurinluotoon lenkille. Sekin sellainen lenkkeilymaasto jossa harvemmin on viime aikoina käynyt ja todellakin pitäisi käydä useammin. Ihania polkuja pitkin joenvartta, siirtolapuutarhaa ja ruokapuistoa. Mielenkiintoisia uusia maisemia. 1:08:27, 8.75 km avg 128 bpm.
Perjantaina jo miltei perinteinen aamulenkki ennen töitä. Porin metsässä vaihteeksi pitkää mäkivetoa. Vedot jäi kuuteen mikä oli tällä kertaa riittävä. 46:18, 5.45 km sykkeet 126/166.
Lauantaista tuli lepopäivä kun veimme lapsenlapset sirkukseen. Hauska reissu ja nuorempi jäi vielä yökylään joten aktiviteettia riitti ihan mummuillessa. 

 


Kokemäenjoen rantamaisemaa
Sunnuntaina tein päivän treenin vaihteeksi sauvalenkkinä. Sain pari treenikaveria mukaan ja lähdettiin sauvakävellen kohti Yyteriä. Polkuja pitkin maastoon ja rannan kautta takaisin. Keli oli tuulinen mutta lämmin. Sopivasti sadekin alkoi vasta lenkin jälkeen. 2:15:14, 11.23 km avg 108 bpm. Ihan mukavaa vaihtelua käydä sauvailemassa. Hyvää peekoota jota todellakin tarvitsisi tehdä useammin.

Hypyssä on hiomista...
Mutta punnerrus sujunee jo...

Kesää on vielä jäljellä vaikka välillä tuntuu kovinkin syksyiseltä.
Viikolla on liikuttu liki 9 tuntia, juoksua 29,6 km.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti