maanantai 25. huhtikuuta 2022

Fillarointikausi alkoi jo !


Vihdoin on loputkin fillarit päässeet liikenteeseen. Pyöräilykelit on olleet aikalailla oivalliset. Lämmintä keliä ja aurinkoa on riittänyt. Kylmenevää on taas lupailtu, joten piti käyttää heti hyödyksi hyvät kelit.

Maanantaina, siis toisena pääsiäispäivänä, maastopyöräilemässä 2:25:30, 17.6 km. Tiistaina ensimmäistä kertaa maantiepyörällä. Bianchin kanssa siis 2:02, 41.3 km avg 111 bpm. Piti taas vähän muistella miten esim. vaihteet toimii. Ekaan ylämäkeen tyssäsi kun en ajoissa osannut vaihtaa pienemmälle. Sitten koin jo ahaa-elämyksiä että noinhan se menikin...

Ekaa kertaa lyhythihaisessa paidassa

Keskiviikkona juoksulenkki Katinkurun maastoreitillä. 1:04, 8.1 km avg 136 bpm. Aurinko paistoi ja lämpötila kohosi jo 18 asteeseen. Torstaina aamusali, 45 min. Perjantaille suunnittelin juoksua illalle. Keli oli kuitenkin niin upean aurinkoinen että lähdinkin pyöräilemään. Nyt vaihteeksi gravelilla, 1:45, 34.8 km avg 109 bpm. On siis työsuhdepyörälläkin tehty vuoden eka lenkki. Ajoin sillä aikalailla samaa reittiä kuin työmatkanikin, aamuisin kuitenkin ollut vielä niin kylmää etten ole työmatkapyöräilyä vielä aloittanut.

Gravel Giant Revolt Advance 3

Lauantaina normi uintitreeni, matkaa tuli 1225 m. Tulikin paljon uintia, pääasiassa kolmitahtiuintia, se onkin vähän heikko kohta joten hyvää harjoittelua. Sen jälkeen vaihdoin pidemmälle radalle ja uin vielä kilometrin. Illalla vielä runsaan tunnin iltakävelyllä koiran kanssa. Sunnuntaina oikeastaan varsinaisen pyöräilykauden aloitus, yhteislenkki Luvian Laitakariin. Samaan paikkaan ja suurin piirtein samoihin aikoihin, startattiin viimekin vuonna. 2:36:32, 60 km ja sykkeet 118/152. Matkalla oli myös muutama mukava ylämäki. Nyt ei enään ollut mitenkään lämmin. Vaikka aurinko paistoi oli kylmä tuuli. Päädyin lähtemään pitkissä talvibibseissä ja Enduran hyvä tuulenpitävä ja lämmin pyöräilytakki. Pipokin oli vielä vähän vahvempaa matskua. Eräs mukana ollut pyöräilijä oli lyhyissä pöksyissä ja hänkin ihan hyvin tarkeni. Itselle tuo pukeutuminen oli ihan passeli, muutamassa kohtaa vähän oli lämmin mutta kaiken kaikkiaan sopiva vaatetus.

Kauden aloitus yhteislenkillä

Kuluneelle viikolle tuli pyöräilyä 150 kilometriä. Aika hyvä mielestäni. Nyt on myös ensimmäiseen polkujuoksukisaan ilmoittauduttu. Syksyn Aulanko Trailiin. Viime vuonnahan samassa kisassa oli jo jalkavaivoja ja niitä sitten riittikin pitkälti tämän vuoden puolelle. Nyt siis uusi ja pirteämpi yritys!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti