torstai 30. joulukuuta 2021

Juoksu pätkii edelleen ja sisätreenitkin taas paussille


Korona taas pisti hallit kiinni. Salitreenit sain hyvään alkuun ja samoin on uinti harpponut isoja loikkia eteenpäin. Vaikka urheilupaikat on suljettu vain muutaman viikon, aiheuttaa se ylimääräisiä kiemuroita. Varsinkin kun taas olisi hyvä draivi liikkumiseen. Juoksu on edelleen pätkinyt ja ihan kunnolla. Takareisi ei ota leppyäkseen. Olen sitä huoltanut ja hierottanut, rullaillut ja palloillut...

Kävin vaivasta huolestuneena myös fyssarilla joka rauhoitti mieltä. Kyse vaan pitkäaikaisesta kuormituksesta, joka nyt sitten on äitynyt kiukuttelemaan. Lonkan ja lantion väärä asento yksi iso syy ja sen seurauksena sitten vähän muutakin. Ihanaa, en olekaan vanhuuttani rapistumassa! Syksyn ajan olen kyllä huomattavasti enemmän kuin ennen, tehnyt kehonhuoltoa ja liikkuvuutta. Käynyt hierojallakin useamman kerran. 


Vaiva kuitenkin taitaa olla pidemmältä ajalta, myönnetään se. Nyt syksyn mittaan taas kerran olen ymmärtänyt kehonhuollon ja palautumisen merkityksen. Kuitenkin taas kerran ihan  liian myöhään. Mutta näistä pitää jatkaa jos juosta vielä meinaa. Tai ylipäätänsä liikkua muuten kuin kävellen. Fyssarin käsittely jo vähän toi helpotusta ja pian kyllä pystyy rennosti mennä juostenkin. Minulle ainakin kerrottiin ettei ne juoksut tähän lopu.

Vähän on ehtinyt poluillekin

Aloitin pienen tauon jälkeen myös kotijoogailun. Eilen tein rauhoittavan iltajoogan ja olin itseeni oikein tyytyväinen.

Koronatauon aikana on ollut siis vähän rauhallisempaa menoa. Jouluviikolla ehdin käydä pari kertaa uimassa, kerran salilla ja kerran pienellä hölkällä. Tällä viikolla tunti wattipyöräilyä ja vähän kahvakuulatreeniä.

Joulunpyhinä oli mahtavat ulkoilukelit

Loppuvuosi on siis sujunut suht rauhallisesti. Kunhan saan itseni taas kuntoon voinee ruveta tekemään ensivuodeksi jotain suunnitelmiakin, vielä ei tiedä mitä ensi vuosi tuo tullessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti