sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Tonni täyteen


Pianhan se tämäkin vuosi on kulunut. Liikkumista on harrastettu monipuolisesti. Juostukin on sen 1000 km vaikka loppuvuotena juoksua tuli syystä tai toisesta aika vähän. Sen sijaan on tullut tehtyä paljon muita lajeja. Pyöräilyä, uintia ja lihaskuntotreenejä.

Korona on taas ollut puheenaiheena ja halleissa on siirrytty koronapasseihin. Uimahalliin, kuntosalille ja sisäliikuntahalliin on vielä voinut mennä ihan hyvin mielin mutta sekin voi muuttua yhtäkkiä. 

Maanantaina kehonhuoltoa. Sitä on pakko tehdä, sillä aina on joku paikka niiin jumissa ettei ole vaihtoehtoja.

Tiistaina juoksua. Tein pitkästä aikaa pieniä vetoja, laskin tolpanvälejä ja treeniksi tuli 10 x 100 m. 43:25, 6 km sykkeet 138/161. Piti mennä varovaisesti sillä takareisi tuntuu olevan aika juntturassa. 

Keskiviikkona Karhuhallissa kahvakuulatreeni 60 min. Yllättäen treeni auttoi jalkavaivaan.

Torstaina kävin jo aamulla tekemässä viikon uintitreenin, 10 x 25 m vetoja. Alkuun ja loppuun 200 m rauhallisempaan tahtiin.

Katinkurun reitti aamupimeällä oli hiljainen

Perjantaina juoksu heti aamulla. Katinkurun lenkki 56:43, 6.9 km avg 132 bpm. Taas rupesi takareisi vaivaamaan. Iltapäivällä onneksi hierojan käsittelyyn.

Lauantaina uintitreenit. Uiminen on kivaa. Olen todella ruvennut nauttimaan uimisesta.

Yyterissä uusia lankonkeja

Sunnuntaina aamulenkki Yyterissä juoksukamujen kanssa. Meitä lähti kaksi ryhmää ja koska kankku on edelleen jumissa, valitsin rauhallisemman vaihtoehdon, se oli ihan hyvä. Tuli oikein hyvä pk-lenkki. 1:57, 12 km avg 119 bpm. Keli oli aivan upean aurinkoinen, lämpötila miltei nollassa, vähän tuulista mutta ei liian napakkaa. Paikallistin reisijumin pakaraan, sieltä se säteilee reiteen. Rullailu ja fasciapallo  tuntuu auttavan.

Ekan mahtavan kuvan ikusti Anne L.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti