sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Pyöräkuumetta pukkaa


Vihdoin on kalenterissakin juoksutreenejä. Lähinnä juoksu/kävelyä mutta juoksua kuitenkin. Todella kivaa päästä tavalliselle juoksulenkille. Vielä kun kevät tulisi pian. Mitä helpompi alusta, sitä matalammat sykkeet. Kynnystestin palautteessa minulle parasta peekoota on edelleen juoksu-kävely. Pk-treeniä siis hinkataan tässä kohtaa, hölkän lisäksi sauvakävely ja pyöräily.

Kevään edetessä saan pyöräilystä sitä peruskestävyystreeniä. Siinä ei sykkeet kohoa. Myin  maantiepyöräni ja nyt rupeaa korvia kuumottamaan uuden pyörän hankinta. Tykkäsin Bianchistani mutta se oli aavistuksen liian pieni. Bianchi Via Nirone 7. Runkokoko oli 50 ja se saisi olla pykälän verran isompi. Olen päätynyt hankkimaan käytetyn pyörän, niitäkin on hurjasti tarjolla. Sopivaa ei vaan vielä ole löytynyt. Ne on joko väärän kokoisia tai liian kalliita. Tai sitten toisella puolen Suomea.

Yhteislenkillä Kallossa

Jossain kohtaa olin sitä mieltä että pärjäisin gravelin kanssa, mutta nyt on kesälle odotettavissa paljon maantielenkkejä ja ehkäpä joku triatloonikisakin.  Joten haluan maantiepyörän :) Onneksi maantiepyöräilykeleihin menee vielä hetki. Ekat lenkit tulee varmaan tehtyä gravelilla. Pitääkin ottaa pian suunnitelmiin, sopivan kelin sattuessa kohdalle suunnata aamulla töihin fillarilla. On pyöräilykausi tavallaan tältä vuodelta jo korkattu. Parikin kertaa käynyt maastossa läskipyöräilemässä.

Mutta tämä kuume on paha. Saisi pian löytyä sopiva niin pääsisi muihin hommiin...

Tempoilemassa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti