sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tonttuja

Kerrankin olen ajoissa ennen joulua alkanut askartelemaan...yleensä se jää aivan viime tippaan mutta nyt on vielä jopa kolme viikkoa aikaa...niin no...en taida tänäkään vuonna olla tarpeeksi aikasin liikkeellä!

Mutta se on terapeuttista kun saa jotain kivaa aikaiseksi ja näkee kättensä jäljen, tällä kertaa olisi  suunnitteilla ystävän mukana mennä joulumyyjäisiin! Lähinnä seuraksi mutta jotain voisi itsekin värkätä...
jos en saa mitään myytyä on sitten muutama joululahja valmiina paketteihin!

Tarvikkeita löytyy vaikka mihin...


Kännykkäpussukoita....vielä hieman vaiheessa!
Joulu tosiaan on tuossa tuokiossa, toivottavasti joskus saataisiin luntakin maahan, olisi edes valoisampaa.

Syksy on ollut pitkä, pimeä ja sateinen, tosi tuulinenkin miltei myrskyinen, muutaman kerran olen sentän käynyt juoksemassa. Pilatesta, balancea ja lihaskuntoa harjoitettu kiitettävästi. Pientä päänvaivaa on aiheuttanut maratonsuunnitelma...mitähän ohjelmaa rupeaisi noudattamaan...ei helppoa valita itselle parhaiten sopivaa! Sen pitäisi olla sen verran yksinkertainen että sitä olisi helppo noudattaa.
Toisaalta totesin että jos nyt tekisi vähän muutakin kuin pelkkää juoksua ja vuodenvaihteen jälkeen sitten aloittaisi varsinaisen treenin.

Eilen muuten tein sellaista mitä en ennen olekaan kokeillut...kävin avannossa pulahtamassa ja jopa kolme kertaa! No, ehkä nyt vähän helpotti kun pakkastakaan ei tainnut olla paljonkaan mutta virkistävä kokemus!
Ehkä se olisi hyväksikin kun nuo varpaat ja sormet on aina mulla jäässä...avantouintihan tekee ihmeitä verenkierrolle, kuulemma !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti