sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Talvikuvia

Viime viikolla saapui talvi tänne meillekin. Lunta tuprutteli useampana päivänä ihan kunnolla. Lumitöihin jouduin minäkin ja se onkin ihan kivaa puuhaa, tänä talvena sitä ei vaan ole pahemmin ollut tarjolla!
Viikonlopun siis sateli joten silloin ei vielä päässyt testaamaan hiihtoa..eihän meilläpäin ole vielä latujakaan ollut tehtynä joten sukset ovat vaan odotelleet parempia aikoja..

Metsäpolulla

Talvista nautintoa

Puiden oksatkin jo taipuu lumen painosta

Oudon sinisensävyisiä kuvia, kännykällä otettuja mutta tunnelmallisia kuitenkin ja talvisia..
Viikolla jo suunnittelin sunnuntaiksi hiihtelyä mutta kelit on taas muuttuneet. On taas pirun tylsää, jäistä ja liukasta. Lämpötila huidellut taas plussan puolella ja räntää sadellut. Parit juoksut jäi viikollakin sen vuoksi väliin kun taas on pääkallokelit. Piti tyytyä vaan lihaskunnon parantamiseen. Hyvä kun edes sen sai itsestä irti...Pitäisi varmaan investoida nastalenkkareihin.


Tänään sentään paistoi upea aurinko ja vaikka keli oli tosi jäinen ja aika myrskyinenkin niin ihan pakko oli köydä ulkoilemassa...

Latuakin löytyi mutta jäistä sellaista

Yyteri Beach

Latu-ura rannalle

Yön jäljiltä vielä myrskysi...Maraton-ohjelman eka jakso ( typistettynä ) on takana, aika vaihtelevasti päästy lenkille ja tosi pienillä määrillä. Mutta aloitettu kuitenkin..Huomenna alkaa jakso 2....pykälän verran kiristetään tahtia seuraavat 6-8 viikkoa.

Nyt suunnitellaan talvilomaa, muutaman päivän irtiotto tekisi terää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti