tiistai 10. helmikuuta 2015

Nastaa !

En koe itseäni kenkäfriikiksi. Nyt kuitenkin taas tarttui yhdet parit juoksulenkkareita mukaan. Ei edes ihan heräteostos koska vartavasten menin Budgetsporttiin niitä etsimään...
Nyt on siis minullakin monien kehumat IceBugit. Tarpeeseen tuli, tänä talvena jäätä ollut ihan riittämiin joten muutama lenkki on liukkauden vuoksi jäänyt tekemättä. IceBug on aika hintava, olen niitä parina vuotena sillä silmällä jo katsellut. Nyt oli sen verran hyvä tarjous ja sen verran jäätä pihalla että pienen harkinnan jälkeen ne päätyivät ostoslistalle.
Tänään kävin koelenkillä. Vuorossa ihan reipas kierros. Paikoitellen oli jo niin sulanut että sora rapisi ja toisaalla taas jo oli ihan märkää suhjua. Mutta koekäytön perusteella oikein hyvä hankinta. Mukava vähän hämärässäkin vaan painella menemään kun ei tarvi jännittää lentääkö yhtäkkiä persiilleen. Suosittelen lämpimästi !
Tulee todennäköisesti olemaan pitkäikäiset koska niiden kanssa ei kannata edes ilman jäistä keliä pihalle mennä.


Nastat tossut nuo IceBugit...

 Nyt ei voi enään syyttää edes huonoa keliä jos laiskottaa. Huomenna taas lenkille mutta saattaa olla että ei nastoja tarvita. Aurinko on nyt päivisin jo aikalailla lämmittänyt, plussan puolella on lämpötilat ja ainakin viikoksi eteenpäin luvattu lämmintä keliä.

Mahtaiskohan kevät tehdä tuloaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti