sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

No nyt tulee tulosta..


Ajattelin laittaa kerralla treenit kuntoon nutsia varten joten päädyin ns. kvartaaliin....
Minulle räätälöitiin siis henkilökohtainen juoksuohjelma 3 kuukaudeksi. Alunperin tarkoituksenani oli saada enemminkin apuja ja tukea ravintoasioihin. Treeni tulisi siinä ohessa. Lähinnä juoksu voisi Nutsissa kulkea vähän helpommin ja ehkäpä pikkasen paremmalla ajalla.
No, nyt on tavoitteena "merkittävä vauhti- ja aerobisen keston parantaminen"
Jep.

Maanantaina kävin metsässä 10:n lämmittelylenkillä tiistain testiä ajatellen.
Tiistaina oli testijuoksu jossa selvitettiin sykerajoja. Pk /vk-vauhdit... Testi meni odotettua paremmin, ei kuolo korjannut. Lopussa jalkoja kylläkin hapotti sillain niinkun sopivasti.
Keskiviikkona lepoa joten päädyin combattiin. Uusi ohjelma oli rankka ja hikinen mutta eilen varmaan lähti karstat kintuista sillä jalka nousi tosi kevyesti.
Torstaina peekoota matalalla sykkeellä. 49 minsaa ja keskisyke 130. Kilsoja ei siinä pahemmin kertynyt enkä ole ihan varma oliko edes hikikään.
Perjantaina peekoota ja muutama 200 m veto ja päälle peekoota. Nyt kyllä tuli jo hikikin.
Lauantaina oli lepopäivä joten Martta pääsi lenkille. Olimme varhain aamulla lähimetsässä aivan upeassa auringonpaisteessa. Olisin voinut vaan istua kannonnokassa ja nauttia auringosta, Martta kutenkin pomppi edestakas ja ylösalas kuin mikäkin kenguru :)
Sunnuntaina vuorossa viikon pitkis. Peekoota 128 keskisykkeellä 95 minuuttia. Matkaa ei tuolla vauhdilla kertynyt kuin 11,4 km.
Olin jo aamulla aikaisin liikkeellä. Keli mitä upein, aurinko paistoi täysillä eikä tuullut. Pakkasasteita taisi olla n. 3, mutta aurinko lämmitti juuri sopivasti.

Mulla on ollut hieman haasteellisia lenkkejä vilkkaan vatsani takia. Nyt kokeillaan olla ilman leipää kaksi viikkoa. Siinä on heti sellainen positiivinen asia kun joutuu miettimään mitä söisi niin jää turha puputtaminen pois. Leipää on siis erittäin helppoa pistellä mennen tullen kun mieliteko tulee...

Nyt sunnuntain pitkän lenkin seurauksena totean että viikko ilman leipää on positiivisesti yllättänyt. Eipä tullut pitstoppeja tänään..

Pidän hirveästi leivästä ja olenkin kuvitellut etten voi olla ilman sitä. Enemmän on tällä viikolla nyt sitten joutunut miettimään mitä sen leivän sijasta söisi. Se taas on auttanut painonhallintaa kun ei ole heti heittänyt heikkona hetkenä leipää nassuun.

Tänään heräsin ajoissa ja tein samantien aamupalan että se ehtisi vähän sulaa ennenkuin lähtee lenkille.  Kaurapuuro ja kuppi kahvia. Lenkin päälle sitten normaalisti olisin varmaan tehnyt parit voikkarit kahvin kera. Nyt pistin kippaan purkin rahkaa, banaanin ja mysliä. Vähän tönkköä mutta sitten muistin että kaapissa on myös mehukeittoa, välipalasta tuli oikein hyvää ja varmaan juuri sellainen kuin pitikin...luulisin.

Palauttavaa proteiinia jne....
Tänään tosiaan aurinko paistoi täysillä jo aikaisin aamulla. Ei edes tuullut mikä on harvinaista. Suuntasin siis peekoolle nauttimaan aamusta. Siellä olisi vierähtänyt enemmänkin aikaa mutta tarkoitus lähteä uudemman kerran vielä Martan kanssa joten maltilla mentiin.

"Yyterin portti"
Kräsöörannokassa


Eipä ollut huonot lenkkimaisemat tänäänkään.


3 kommenttia:

 1. Olipas sinulla kiva viikko harjoitustn ja maisemien suhteen! Piti tulla ihan tänne kertomaan ja kiittämään, että kuvasi iinostivat minutkin tänään Yyteriin lasten kanssa rannalle kävelemään. Nyt kun taitaa jokin jalkavaiva taas iskeä, niin hiekalle voisi tulla useamminkin juoksemaan. Pehmeä alusta on niin mukava jaloille. Ja kun kurkistin vähän metsään, niin siellä näytti olevan mukavia polkuja juostavaksi ja käveltäväksi.. Onko alueen poluista karttaa, tai onko siellä niin hyvät opasteet, ettei eksymään pääse. Meri on niin mahtava elementti, että päätin palata mahdollisimman pian ihan vaan kuuntelemaan aaltojen kohinaa ja nauttimaan meren läheisyydestä. Maisemat olivat niin rentouttavat. Kiitos siis inspiroivista kuvista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! Yyteristä löytyy varmaan ihan kaupungin sivuiltakin jotain karttoja joihin on merkattu polkuja. Siellä täällä kyllä törmää latukarttoihin joista ainakin selviää paikka jossa juurikin kyseisellä hetkellä on. En usko että siellä eksymään pääsee !

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mä oon menny tosta Yyterin portista hevosella useemmin kuin omin jaloin. Oli mun vakkari maastolenkki silloin kun mulla oli vielä heppa.
  Sun treenit kuulostaa tosi hyviltä. Ja kun vielä treenimestatkin on noin upeet, niin mikäs siinä on reenaillessa. Mahtavaa alkavaa kevättä ja treeni-iloa! Toivottavasti törmäillään vielä ennen Karhunkierrosta jossakin :)

  VastaaPoista