perjantai 27. helmikuuta 2015

Motivaatio hakusessa

Tämä viikko on pidetty talvilomaa, ansaittua ja kaivattua sellaista. Olin suunnitellut pitäväni tosi liikunnallisen loman. Jotenkin on tuntunut laskanlaiselta.
Ei tämä nyt ihan persiilleen ole mennyt mutta välillä on tarvinnut väkisten vääntäytyä lenkille. Kyllä jälkeenpäin tietty on hyvä olo että tuli lähdettyä. Siivoillakin piti enemmän, mutta ne nurkathan kyllä odottaa ihan rauhassa jos joskus saisi siivousinspiksen, se ei niin vakavaa ole ollenkaan.
Pidetään loma nyt siis lomana, levätään ja ladataan akkuja.
Ulkona on ollut plussaasteita, vähän loskaa mutta ei sentään liukasta, aurinkokin hetken näkyi jokusena päivänä. Sen puoleen hyvät juoksukelit.

Ollaan koottu vanha juoksuporukka, Himohikiset, pyritään kerran viikossa käymään yhteislenkillä ja se kyllä tekee hyvää. Tällä viikolla olikin juttua motivaatiosta ja sen puutteesta. Pitäisköhän noita tavoitteita vähän muuttaa.. jospa tänä vuonna jätettäisiinkin koko maraton väliin ja keskityttäisiin puolikkaisiin...tuntuu jo näin alkuvaiheessa että kokomatkaan harjoittelu on turhan tiivistä ja sitovaa. Nyt mielisi treenailla hieman muitakin lajeja ja se tietysti on sitten pois juoksukilometreistä.

Keskiviikon yteislenkin jälkeen sitten sainkin itseni heti aamulenkille, tunnin lenkki oli takana jo yhdeksältä. Se kyllä teki hyvää, aamun keli oli mahtava ja se oli kuin endorfiiniä persuksiin !

Ehkäpä tämä tästä taas iloksi muuttuu...


Kevättä odotellen...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti