tiistai 17. helmikuuta 2015

Bodycompattia

Ah, löysin uuden lajin mikä on aivan ihanaa, BodyCombat...
Olen tänään taistellut itseni kanssa kun pitäisi tehdä 30-45 minsan reipas juoksulenkki ja olisi combattia illalla. Jos vaikka käyn ensin juoksemassa...mutta päädyin armollisempaan vaihtoehtoon. Jätän juoksun tänään väliin, ei kait se maratontreeni siihen kaadu! Bodycombatissa on kyllä syke tapissa koko tunnin joten se vie mehut ja on todellakin tehokas treeni.

Poriin avattiin viikonloppuna uusi sali MoveIt, jossa olin lajia kokeilemassa. Työkamu sinnekin taas sai mut houkuteltua, hyvä niin. Ostin heti kymmpikortin. Valikoimissa on pelkästään ryhmäliikuntatunteja ja tarjonta on tosi monipuolinen. Pitää kokeilla muitakin, on mm. saunajoogaa, se olisi kokeilemisen paikka!

www.moveit.fi


Tässä välissä siis kävin tunnilla. Aivan mahtava fiilis, hiki suorastaan lentää minunkin niskastani mikä yleensä on hieman tiukassa..pistin sykemittarin ihan kokeeksi ja maksimit oli 161 joten ihan odotettu draivi.
Yllätyin silti että jaksoin noinkin reippaasti, hyvä vetäjä tekee osansa tsempatessaan.
Nyt kahden kerran jälkeen olen entistä vakuuttuneempi että oikein sopivaa treeniä jumittuneelle yläkropalle. Eikä mun lonkatkaan ole lainkaan niin vetreässä kunnossa ettei tämä sopisi myös alakropalle, vatsalihakset saa kyytiä...ym. ym

Jos sattuu olemaan hampaankolossa jotain antipatioita tai muuten vaan kiukuttaa niin tällä lajilla saa kiukut huutia kun pistää nyrkkiä ja potkua vuorotahtiin, unohtuu agressiot. Jos niitä siis on...


Eikös salilla kuulu aina ottaa kuva...


Kävin viimeviikolla luuntiheysmittauksessa. Oli hieman outoja selkävaivoja joten tutkittiin löytyykö osteoporoottista vaivaa. Tuloksien mukaan luusto on miltei parempaa keskitasoa kuin nuorella aikuisella. Joten osteporoosia ei tarvitse odotella! Mahtavaa. Liikuntaa sain lääkkeeksi.

Joten tällä jatketaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti