sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Auringonpaistetta !

Tämä viikonloppu on ollut aivan mahtavan upea, kevät tulee kohisten ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Tätä on luvassa vielä ensiviikoksi mutta sitten vähän taas kylmenee. Pitänee nauttia niin kauan kun tätä on saatavilla.
Keskiviikon lenkit on jatkuneet hyvässä porukassa. Viimeksi kerroinkin kun oli tuota motivaation puutetta ilmassa. Kun siitä porukalla sai jutella ja vähän laitettiin noita tavoitteita uusiksi niin kyllä jo on helpottanut. Kesän tavoitteet siis on nyt puolikkaissa..niistä ei voi ottaa liikaa paineita.

Siis huomattiin kyllä että juoksuilo saattaa kadota liikojen paineiden alla...sikäli tavoitteet on hyvä pitää realistisena, tai no ei se maraton mitenkään epärealistinen tavoite ole, silloin vaan ei muuta paljon ehdi kun vaan juosta ja juosta...nyt varsinki haluaisi treenailla vähän monipuolisemminkin.
Uudessa Juoksija-lehdessä oli liitteenä vuoden juoksukalenteri ja se jos mikä innostaa suunnittelemaan...mutta pidetään maltti mielessä. Tänä vuonna voisi käydä vähän useammassa kisassa kun viime vuonna. Maratonin jälkeen ei syksyllä tullut käytyä missään kilpailussa...

Rauhallisia pk-lenkkejä pitää nyt lisäillä ohjelmaan ja pariin otteeseen olen jo käynytkin aamulenkillä viikonloppuisin. Vähän pidempää matkaa vähitellen ja fiilis pitää olla kevyt ja rento. Eilenkin oli aivan mahtava keli, pikkupakkanen vielä aikaisin aamulla mutta aurinko paistoi ihanasti..päivemmällä olisi saattanut olla tukalan kuuma..

Parisen viikkoa sitten sain miehenikin mukaan aamulenkille, kävelylle siis. Kuvittelin että hyvä jos tunnin patikoimme mutta taidettiin olla liki kolme tuntia. Raikas ilma tekee kummia..


Kierrettin Krasöörin nokassa oleva kilometrin luontopolku, maisemat ja tyrskyävä meri oli mahtava...

Tänään en sattuneista syistä kovin ehtinyt nauttimaan kauniista kelistä, kävin pikipäin pienen kävelylenkin ennenkuin lähdin illan BodyCombattiin, se oli aivan mahtavaa taas. Päivä meni tänään siinä kun ukko vihdoinkin sai työhuoneeseeni uudet kaapit seinälle, johan ne jo marraskuusta asti on odottanutkin. No mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan..
Nyt saan ruveta siivoilemaan nurkkia ja siirtelemään tavaroita paikoilleen. Uudet kaapit täyttyvät askartelutarvikkeista yms.

Tässä nyt mietin taas heräisköhän aamulla vähän aikaisemmin ja menisi kokeilemaan salille BodyBalancea...ehkäpä kannattaisi...

Lihakset koko kropassa on niin piukeena ja paukeena että jotain tarttisi tehdä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti