keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Fillarointia

Nyt on sitten kevään ensimmäinen työmatkapyöräily tehtynä, yhteensä päivässä kertyy 38 kilometriä.
Mikäs siinä hienossa kesäkelissä pyöräillessä...nyt kävi kuitenkin niin että käsivarsi otti kunnolla nokkiinsa! Vanha vaiva mutta luulin että olin siitä päässyt koska olen yrittänyt huolehtia lihaskunnostakin kohtuullisesti..no joka tapauksessa kättä oikein särki yöllä joten taas ollaan buranaa popsittu. Toivottavasti se siitä tokenee!

Eilisen fillaroinnin jälkeen vielä futistreenit päälle jotta sai vähän juoksuspurttejakin päivän treeniin. Keli oli aurinkoinen ja hiostava joten hiki virtasi. Hauskaakin oli...

Tilailtiin netistä hieman noita juoksuvermeitä ja kohdalleni sattui edullisesti kompressiotrikoot! Niitä on niin kehuttu joten nappasin ne ostoskoriin. On hienot! Sunnuntaina piti sen kunniaksi lähteä pyöräilylenkille jotta pääsee testaamaan. Juoksuun pitkät trikoot on näillä helteillä liikaa..


Tässä pysähdyttiin pistämään nimmareita haastepyöräilyn laatikkoon, eihän vaan naapurikaupunki voita haastetta..

Parin viikon päästähän on Forssan Suvi-ilta jossa meidän piti kaverin kanssa juosta ensimmäinen maratonimme, Sattuneista syistä jouduimme siirrtämään suunnitelmaa elokuun loppuun joten nyt olen siis menossa vain puolikkaalle. Viimeistä paria viikkoa viedään ja pientä hienosäätöä vielä ehtii tehdä.. Tänään esim. ohjelmassa kilsan vetoja reippaalla mutta rennolla otteella. Kyll nekin jaksaa tehdä kun muistaa että se vaan kehittää vauhtikestävyyttä kummasti. Jossain vaiheessa siis helpottaa!

Vielä tehdään pari normi pk-lenkkiä, ehkä vähäistä irrottelua ja sitten taas tankkaillaan. Toivotaan ettei ole ihan kovia helteitä tulossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti