maanantai 19. toukokuuta 2014

Yyterin mallikas puolikas..

Vuoden ensimmäinen isompi koitos oli lauantaina Yyterin maratonilla, puolikas oli nyt matkana edelleen. Juoksu sujui aivan suunnitelmien mukaan. Tossuina pegasukset jotka toimivat niinkuin pitikin!
Parin edellisen päivän valmistautuminen meni vähän piukaksi kun yllättäen jouduimme koiramme Peppin kanssa käymään eläinlääkärillä. Hän oli perjantaina tosi heikossa kunnossa mutta onneksi lauantaiaamulla jo paljon pirteämpänä, joten ehdein vielä Yyteriin ajoissa. Onneksi maaliviivalle ei ollut kotoa pitkä matka..

Ensimmäisen kympin vauhdin koitin pitää rauhallisena ettei loppuisi paukut kesken. Myös energiageelejä otin alusta asti ja juotavaa. Näin helteisenä päivänä pitää huolehtia nesteen saamisesta. Olen nyt muutaman puolikkaan juossut ja todennut että nuo energiageelit sopivat ainakin minulle. Kerrankin meni juoksu ihan poskelleen ja luulen sen johtuneen osiksi siitä että energiat yksinkertaisesti loppui !
Juoksupäivänä oli tosiaankin kevään ensimmäisiä hellepäiviä, Yyterissä n. 19 astetta täyttä aurinkoa, onneksi paikoitellen hieman tuulikin. Juoksijoita oli liki 400.  Maaliin päästessä oli tosi hyvät fiilikset, ei kramppeja eikä huonoa oloa..paransin viime kevään Yyterin ajasta 10 minuuttia ja ennätys parani 1 minuutilla, aika 2.12.44. Olen ihan tyytyväinen.

Menomatkalla..
Tulomatkalla..
 
Loppurutistus

Peppi, jaloissa laastarit kun niissä oli kanyylit lääkärissä

Seuraavan juoksun piti olla Forssan Suvi-illassa kokomaraton. Juoksukaverini on loukannut itseään joten siirrämme 42:n hieman eteenpäin, tod.näköisesti elokuulle. En halua lähteä yksin taivaltamaan, koska yhdessä ollaan treenattu ja suunniteltu juoksua. Forssassa riittää tälläkertaa sitten puolikas. Tytär lähtee kaveriksi, hänelle ensimmäinen puolimaraton!

Tyttären kanssa on tässä reenailtukin vähän. Esim. äiteinpäivän aamu aloitettiin pitkällä pk-lenkillä..aikaisella sellaisella!

Juomapaussi Kräsoorannokassa

Äiti ja tytär...43 / 38
Tänään hain torilta kasvihuoneeseen kurkun- ja tomaatintaimia, myös vähän yrttejä. Ajattelin että enään ei tarvi pelätä pakkasöitä, nyt taisi ollakin varsinainen hellepäivä; 29 lämpöä ja kunnon ukkoskuuro iltapäivällä. Jonkinverran hiostava keli siis...

Huomenna ajattelin kokeilla miltä tuntuu copamundialit jaloissa! Edellisen kerran ne onkin ollut jalassa viime syksynä, kävin katsomassa mimmien futispelejä viimeviikolla ja pikkasen nakuttaa...:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti