sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tossut tossut

Taas on uudet tossut!
Enpä kyllä mitenkään tunnustaudu kenkäfriikiksi, näitten juoksutossujen kanssa vaan on menty syteen ja saveen eestaas pitkin kevättä...nyt näyttäisi ( ja tuntuukin ) hyviltä !
Edelliset Niket siis esittelin ja hieman aiemmin. Nepä vaan tuntuivat liian tilavilta varpaiden kohdalta, joten pitkän harkinnan jälkeen uskaltauduin tilaamaan netistä saman mallin ja koon mutta naisten mallia, värikin on nyt mieluisampi. Eikä tarvi koko garderoobia uusia tossujen värin mukaan..


Air Pegasus

 Eilen olinkin noiden kanssa ekalla lenkillä, hieman pidemmällä eikä tällä kertaa moittimista. Onnistuin kuitenkin ensimmäistä kertaa kaatumaan rähmälleni juoksureissulla! Metsäpolulla pilkisti pieni juurentynkä ja oitis olinkin pitkin pituuttani polulla.  Onneksi selvisin mustelmilla ja parilla nirhaumalla..etureidet taisi vähän tärähtää kun sen verran on tönköt olleet.

Vapunpäivänä suunnattiin perheen voimalla metsään samoilemaan, eväät reppuun ja menoksi. Kolme tuntia siinä vierähti. Hyvää peekoota mitä harvemmin tulee harrastettua.Kaffepaussi

Tänään olin pitkästä aikaa kahvakuulailemassa, tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti