maanantai 19. lokakuuta 2020

Joogaa Online

Viime viikko alkoi ahkerasti treeniohjelmaa noudattaen. Loppuviikko vähän meni niin ja näin. Viikonloppuna kuitenkin tuli joogattua pariin otteeseen. Sain myös huushollin ikkunat pestyä, se on jo saavutus sinällään!

Koko viikon on vettä satanut kyllä miltei joka päivä ja oikein kunnolla. Maanantaina kalenterissa oli palauttavaa juoksua 50 minuuttia, joten illemmalla Martan kanssa juoksulenkille. Onneksi sade vähän rauhoittui illaksi. Lenkki oli syksyn ensimmäinen pimenevässä illassa, joten pian tarvitaan jo heijastimia. Suunnattiin Yyteriin, Martta oli ikionnellinen kun pääsi kirmaamaan hiekkarannalla. Aikaa meni 46 minuuttia, matkaa tuli vain viitisen kilometriä, avg 116. Oiva pk-lenkki siis. Lenkin jälkeen tuli kerrankin tehtyä kunnon liikkuvuustreeni ja venyttelyt. Tiistaina vauhtilenkki. Alkuun ja loppuun rentoa juoksua ja välissä 25 minuutin tasavauhtinen veto. Hyvä lenkki , sain kaverin mukaan joten se varmaankin auttoi vauhdin pitämisessä. 1:07:53, 9 km sykkeet 134/156. Vetojen vauhdit 5:23, 5:44, 5:49 ja 5:45 syke pysyi siinä 150 pinnassa niinkuin pitikin.

Yyterin sannoilla

Keskiviikkona polkujuoksukoulu, mäkitekniikkaa ylös ja alas. Mukana sauvat ja koin kyllä ahaa-elämyksiä kuinka sauvat huomattavasti helpottavat tekemistä. Tunnin treeni, sen päätteeksi kävin vielä itsekseni testailemassa yhtä mäkeä sauvojen kanssa. Kivaa vaihtelua, pidempääkin olisin ollut mutta kummasti rupesi ilta pimenemään joten maltoin mieleni. Jälkeenpäin kyllä huomasi etureisissä jotain tehneensä. Pitkästä aikaa kunnon mäkitreeniä. Kivaa.

Torstaina uintia 1500 m ja vähän tekniikkatreeniä siihen päälle. Perjantaina oli lepopäivä. 

Sateisen lenkin päätteeksi upea keli, Kokemäenjoen näkymää

Aikaa ennen koronaa ehdin hetken käydä joogailemassa. Nyt syksyllä kyseinen jooga on vain kerran viikossa, aikaan jolloin en pääse. Samassa paikassa olen sitten käynyt FasciaTrainig- tunnilla. Korona on ehkä osasyynä siihen että HappyDance on kehittänyt myös Online-tunteja ja yhtenä on myös jooga. Ohjaajana Viljami Lehtonen. Ostinkin sitten itselleni kahden kuukauden joogat. Ennen en ole tällaisia nettijuttuja harrastanut, mutta koska tunnen kyseisen ohjaajan rauhallisen tyylin niin uskaltauduin kokeilemaan. Pakettiin kuuluu kolme erilaista joogaa. Koko keholle, lantion alueelle ja hartia/niskaseudulle. Olen nyt testannut nuo  kaksi ensimmäistä ja tykkäsin. Huomasin jo ensimmäisen koko kehon joogan vaikutuksen positiivisesti. Suosittelen, nyt on aika matala kynnys aloittaa joogaharrastus. Ei ole paikkaan eikä aikaan rajoittuva. Tämä on myös juuri sellaista kehonhuoltotreeniä mitä surkeasti tarvitsen.

Tiistain lenkin päätteeksi bongasin komeita
auringonkukkia

Viikonlopun treenit siis jäi tekemättä ja keskityin vaan tuohon kehonhuoltoon. Kaksi kertaa joogailua.

Alkuviikko olikin nyt jo hieman talvisempaa. Hienot lenkkikelit vaikkakin vähän lumisohjoa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti