maanantai 26. lokakuuta 2020

Äiti ja tytär lenkkeilee

Maanantaiaamuna oli maa valkoinen, märkää räpäskää kyllä mutta lunta. Lunta oli siellä täällä vielä illallakin kun lähdin lenkille. Suuntasin metsään, ajattelin siellä olevan kuivempaa ja suojaisempaa. Keli oli tuulinen ja koska lämpötila oli liki nollaa, kylmää. Huomasi että oli muutama päivä juoksutaukoa, sillä juoksu oli mukavan rentoa ja kevyttä. Nyt maltoin tehdä vähän esilämmittelyä ennen lenkille lähtemistäni. Muutama avaava ja liikkuvuutta lisäävä liikesarja. 

Maanantaina siis helppoa maastojuoksua, 1:35, 10.3 km avg 125 bpm. Hyvä lenkki. Pimeä pääsi yllättämään taas. Tiistaina reipas peruslenkki, pari kilsaa rennosti alkuun ja sitten viisi reipasta, loppuun taas palauttelua. Hyvä kuitenkin seurata sykkeitä sillä ne tuppaa usein karata liian korkealle, yht. 1:06, 8.3 km, sykkeet 127/137.

Maanantaina pienellä happihyppelyllä 
työpäivän lomassa

Keskiviikkona ylimääräinen lepopäivä. Johtuen hammaslääkäristä. Torstaina joogasin kotona. Perjantaina palauttavaa juoksua 1:22, 9 km, avg 119 bpm. Sain tyttärestä lenkkiseuraa. Lauantain uinti jäi väliin joten joogailin. Sunnuntaina peruspitkis, 1:52, 14.3 km avg 124 bpm. Illalla vielä spinniä 1.15 min. sykkeet 120/146.


Tänä sunnuntaina ei kalenterin mukaan ollut juoksua sillä illalla oli spinning-tunti. Tyttären kalenterissa taasen oli pitkä lenkki, joten lähdin hänen kanssaan juoksemaan. Ihan rentoa peekoota. Kiva peruslenkki siis. Viikonloppuna oli mukavaa keliä joten myös pihalla ehti vähän puuhastella ja haravoida. Vielä on puissa ja pensaissa kovin lehtiä vaikka alkuviikosta vähän talvisempaa jo olikin. Loppuviikon satoi vain vettä.

Taas alkoi uusi viikko, maanantai. Vettä sataa miltei vaakasuoraan, joten tänään joogaillaan ja venytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti