sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Ihania talvipäiviä


Sunnuntain juoksu tuli lopetettua hyvässä kohtaa, polvi ei alkanut enempää temppuilemaan. Pakko alkaa taas huoltamaan paikkojaan että pysyy poluilla!
Pitkästä aikaa rullailin jalkoja, reisien kohdalla sattui kyllä siihen malliin että jumit on lujassa. Jospa nyt yrittäisi taas säännöllisemmin availla paikkoja sen avustuksella.

Viime aikoina olen kokeillut etätyötä kotona. Mm. maanantaina oli etänä ja oli ihan luksusta kun kävi kesken päivää koiran kanssa ulkoilemassa. Tiistain työpäivän suunnittelin niin että pistin pillit pussiin jo iltapäivällä ja lähdin koiran kanssa juoksulenkille. Aurinko miltei pilkisteli vielä. Tähän vuoden aikaan se ei kauaa taivaalla ole, jos nyt viitsii edes näyttäytyä.

Tiistain treenit tuli siis tehtyä koiran kanssa, tunnin verran rauhallista peekoota. Martan kanssa saa kyllä tehtyä ihan hyvät juoksutreenit, usein mennään sellaisille reiteille että hän saa kirmailla vapaana.
Keskiviikolle oli tiedossa toiminnallista ja lajikohtaista lihaskuntoa Karhuhallissa.
Suorastaan nautin kun pääsin pitkästä aikaa treenitehtaan mukaan!
Alkulämpönä pari kertaa hallin ympäri. Sitten monenmoista hyppyä, loikkaa, voimaa ja kaikenlaista sellaista joka pisti jaloissa tutisemaan. Session päätteeksi taas pari kertaa hallin ympäri. Aika hiekkaselta tuntui koivissa kun ekan 400 metriä koitti painella "lujaa", ei oikein tuntunut etenevän mihinkään suuntaan..
Perjantaina kyllä tuntui etureisissä, varsinkin. Rappusia pääsi hyvin alas, kunhan vaan malttoi aloittaa rauhassa...
Keskiviikkona tuli siis yksi haaste tehtyä, nro 26. juokse juoksumatolla tai hallissa!

Perjantaina pitkän työpäivän päätteeksi Katinkuruun, menomatka vauhtia, reidet tuntui ihan rennoilta mutta kun tuli takaisinpäin palautellen niin kyllä edelleen oli etureidet keskiviikon treenistä tiukkana. Muuten treeni sujui hyvin. 
Lauantaina kaverin ja koirien kanssa 2,5 tunnin reippailulla Yyterissä. Ihan hyvää menoa, kelikin oli miltei talvinen, pakkasta lähemmäs 10 ja luntakin jonkinverran. Odottelen mielenkiinnolla koska Yyteriin ilmestyy latuja !
Koirat nauttivat kun saivat painella vapaina, alkukohelluksen jälkeen ne ei pahemmin toisistaan välittäneet. Meillä oli myös eväät mukana, mainiot kuten aina. Kuumaa kaakaota, kahvia, voileipää ja yllätysyllätys, reissussa muhentuneet runebergintortut, namnam.

Joo joo...odottakaa nyt hetki...
Sunnuntaina olin jo kellonkin pistänyt hälyttämään ajoissa, pakkasta vaan olikin 17 astetta joten enpä kiirehtinyt lenkille. Sain kuitenkin yllättäen kyydin salille joten nopsaan kamat kassiin ja menoksi. Tulikin hyvä 1,5 tuntinen salitreeni. Kun pääsin takaisin kotiin niin Martan kanssa ulos nauttimaan aurinkoisesta pakkaspäivästä. Vähän toista tuntia reipasta kävelyä. Juoksukelikin olisi jo ollut siedettävä mutta laskiskelin että salitreeni ja kahden päivän kunnon kävelytkin on ihan hyvät vaihtoehdot tälle viikonlopulle.Treenit jatkuu taas ensiviikolla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti