torstai 4. toukokuuta 2017

Uusi juoksukaveri

Mäntyluodon Kallostakin löytyi minulle uusia metsäpolkuja

Vapunpäivänä oli vihdoinkin kaunis ja aurinkoinen keli ja todella keväinen.
Lähdin kuopuksen kanssa aamusella pitkälle ja rauhalliselle juoksulenkille. Tavallaan viikonlopun pitkis siirtyi näin maanantaille. Pari tuntia mentiin matalalla sykkeellä, lopuksi minun piti treeniohjelman mukaan vetäistä 20 minsaa vauhdikkaammin ja sitten verrytellen loput. Piti ihan aurinkoisen päivän kunniaksi laittaa iloisen väriset trikootkin...
Tiistaina piti huilata sillä aamulla kävin konteistani taas fyssarilla. Keskiviikoksi oltiin sovittu treeni Porin metsään. Reipas lenkki ylämäkivoittoisella kuntopolulla. Ylämäet vauhdikkaasti, niitä mäkiä oli 7 kilsan reitillä muutamia...jotenkin tuo treeni otti koville. 
Torstaille ei paljon vaihtoehtoja ollut, vaan järkevästi ajatellen palauttava rento lenkki. Se olikin sitten tämän viikon viimeinen lenkki sillä viikonlopuksi on luvassa erilaista aktiviteettia ja vain naisten kesken...
Nyt sain aikaiseksi ottaa Martan mukaani juoksemaan. Hän olikin ensimmäistä kertaa mukana ja se sujui oikein hyvin. Kolmisen varttia matalalla sykkeellä joten vauhti ei ollut hurja. Martta innostui jopa paluumatkalla ihan kirmailemaan miltei vk-vauhtia . Innoissaan paineli eestaas ihan kun hepuli olisi iskenyt. Virtaa tuolla pennulla ilmeisesti on ihan tarpeeksi vaikka ruvettaisiin tekemään pidempiäkin reissuja. Puolessa välissä lenkkiä käytiin koirarannalla leikkimässä. Eikä sillä ollut edes väsy kun päästiin kotiin.


Ensiviikolla pitääkin sitten herkistellä HelsinkiCityRuniin...pitäisi ruveta miettimään mm. tankkauksia yms. Olen viime aikoina kärsinyt vatsavaivoista joten nyt pitääkin olla tarkkana miten tankkailee ennen juoksua ja sen aikana.

Vielä ei jännitä mutta kauhistuttaa että siitä kaksi viikkoa ja pitäisi lähteä Karhunkierrokselle. Vielä siellä on luntakin montakymmentäsenttiä, kuulemma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti