keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Nutsia puuhaa....

Viime vuonna Nuts-Karhunkierroksella oli aivan mahtavat fiilikset, suurin osa siitä syystä että reitti oli upea, keli aivan upea, aurinkoinen, sopivan lämmin...juoksu oli mukavaa ainakin näin jälkikäteen muistellen. Ei se enää haittaa vaikka silloin viimeiset kilometrit oli aika tuskaisia kun polviin sattui hitosti aina alamäissä.

Nyt on tiedossa vettä, loskaa, lunta, jäätä tai sitten ei. Tulvia ? Munahankea ? Rämpimistä ?  Huh huh, nyt ei kyllä oikein tiedä mitä ajattelisi tulevasta. Varusteita ei ehkä kannata etukäteen miettiä vaan ottaa mukaan koko garderoobi ja päättää paikan päällä mitä tarvitaan...

Taas on sellainen olo että onkohan sitä edes tarpeeksi treenattu, tuliko niitä mäkiä taaskaan tarpeeksi tahkottua! Tänään hain kasan energiapatukoita yms. On sitten niitäkin tarpeeksi mistä valita. Viimeiset pari kuukautta olen selvitellyt erinäisiä vatsavaivoja ja niiden syitä ja seurauksia, joten ihan mitä tahansa patukkaa ei uskalla matkalla mussutella.

Viimeviikon puolikas ainakin oli hyvää vk-treeniä, rauhallista palauttavaa on senjälkeen tehty. Käyty hierojalla, jalat vaan on edelleenkin aika jumissa. Sain myös yllätyslahjaksi jälkikasvulta lahjakortin trager-hoitoon. Olen sellaisella joskus käynytkin joten varasin oitis ajan. Trager-hoidossa käydään läpi koko kroppa päästä varpaisiin, hoito on ns. ravistelua, puristella, painelua, rentouttavaa käsittelyä yms. Ei mitenkään niin rajua käsittelyä kuin tavallisessa hieronnassa.

Sen verran yllätti aurinkokin viikonloppuna että uskaltauduin uusissa, erittäin värikkäissä trikoissa lenkille. Aurinko paistoi ja maisemat helli mieltä ja rento juoksu tietty kroppaa...näillä endorfiineillä pitää mennä Nutsiin sillä siellä ei välttämättä ole helppoa ja rentouttavaa juoksua, endorfiinitkin saattaa odottaa vasta maalissa !

Heräteostoksena HCR:ltä...
Aikomushan oli tänä vuonna juosta hieman rennommin, ehkä vähän reippaammin ja saada edes pikkasen parempi aika. Mutta mutta, tuleva keli kyllä torppaa nämä suunnitelmat. Ei taida kuusi ja puolituntia nyt riittää.
Vähän kauhunsekaisia fiiliksiä kieltämättä nyt on matkassa...mutta kohti Nutsia lähdetään.
Postissa saapui viimetinkaan gaiterit. Jospa ei lumi ensimmäisenä menee kenkään. Pakokauhun vallassa ostin kaikenlaisia patukoita ja juomia, varmaan riittää taas pitkälle kesään. Viimeinen herkistely oli tiistaina, pieniä avaavia vetoja. Nyt voi keskittyä tankkaukseen, muutama karkkipussi odottelee...
Kassiin olen pakannut vaatteita ja varusteita huonolle kelille, jos vaikka sataa tai on pakkasta....äskeisen sääennustuksen mukaan olisi n. 5 astetta lämmintä, puolipilvistä ja sateen mahdollisuus aika pieni. Pitää taas miettiä varusteita uudelleen. Argh...

Venyttelyä merenpohjassa

Meri oli paennut hieman pidemmälle...

Polvet teipattuna ja hiilareista turpeena tehdään lähtöä, paluuta ei ole...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti