sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Viikon treenailut..


Maanantaitreeni peekoota taas, mikäs siinä sillä vieläkin on jalat pökkelöä. Mutta kun tuonne metsään taas suuntasi niin kyllä teki hyvää, siis mieli ja kroppa kiittää !
Tiistaina olin jo menossa töistä suoraan Katinkuruun mutta jatkoin matkaa kotiinpäin ja poikkesin matkan varrella  Lomakylän tienpieleen ja suuntasin metsään.
Vähän peekoota ja siinä välissä pätkä kovemmalla sykkeellä. Mukava päästellä polkuja pitkin, vaihteeksi vähän pehmeämpää alustaa kintuille.
Keskiviikko ja torstai pakkolepoa kun sattui työreissu kohdalle.
Paripäivää junassa istuminen ei onneksi ihan tukkinut paikkoja,
Perjantain treeni oli alamäkivetoja. Alamäkitekniikkaa en olekaan ennen treenannut, onhan se myös itselle kaikkein vaikeinta juurikin nuo alamäet. Mieluummin kipittelen  ylämäkiä  kuin opettelen juoksemaan alamäkiä. Tänään treenattiin ihan loivassa alamäessä jotta pystyi myös juoksemaan niitä ilman että päätyi nokalleen. Ei ihan helppoa kun tahtomattaan jarruttelee siinä vaiheessa kun vaan pitäisi rennosti päästellä...
Vaikkakin Rukalla kyllä välillä jopa möyritään alamäkiä niin en yhtään epäile ettei nämä harjoitukset olisi hyödyllisiä.

Tässä vaiheessa hiipi mieleeni epäilys että olenko taas jättänyt olennaiset mäkijuoksut liian vähälle !
Tekosyyksi voisi heti heittää jäisen alkuvuoden, ei oikein ole ollut järkeä lähteä mäkiin ilman nastoja. No nastatkin tietty on mutta jotenkin on vaan odotellut parempia kelejä...

Lauantaina piti olla lepopäivä.
Sattuneista syistä tämän vuoden Karhuviesti jäi väliin.
Löysin itseni sitten Ruosniemen metsästä polkujuoksulenkiltä....liki 1,5 tuntia osin itselle uusissa maisemissa.  Koko päivän jatkunut sade loppui juuri parahiksi, sateesta johtuen keli oli taas mitä mahtavin. Happea riitti. Eipä mennyt sadepäivä hukkaan...olishan sitä voinut siivotakin mutta ei kait se ole mitenkään pakollista :)
Sunnuntaina ohjelman mukaan pitkä lenkki. Pari tuntia kakkostien vartta. Hakemallakaan ei vielä näkynyt ojanpielissä mitään keväänmerkkejä. Muutaman kuvan sain napattua, niissä ehkä näkyy keväisen harmaa keli ja rapaset tossut.


Nyt pitäis vielä vääntäytyä lattialle venyttelemään viikon jumit pois..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti