sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kyllä täällä tarkenee...


Tänään vähän vetoja jotta tarkenisi lenkillä. Linnunlaulusta sentään huomaa että on kevät. Tovi rauhallista alkuun ja loppuun ja viisi kunnon vetoa siihen väliin. Lähteminen oli taas vähän nihkeää mutta vedot tuntuivat hyviltä ja ne tuntui myös palkeissakin...tänään piti alunperin olla pitkä lenkki mutta se siis tehtiin kaverin kanssa jo perjantaina. Viikon treenejä on vähän siirrelty paikasta toiseen.

Piti oikein istahtaa puunjuurelle puhaltamaan...

Keskiviikkona kävin töiden jälkeen maastossa juoksemassa vähän peekoota ja vähän myös vauhdikkaampaa menoa päälle. Sen jälkeen bodycombattiin. MoveIt:in combat on kyllä parasta. Torstaina sai taas huilata !
Perjantaina sattui olemaan lomapäivä joten siirsin siihen sunnuntain pitkiksen. Aamusella siis 2,5 tuntia rennosti hiljaa. Matkaa kertyi hippasen alle puolikkaan. Sain kaverin mukaan joten matka meni joutuisasti rupatellen.

Lauantaina lenkkeiltiin vain Martan kanssa. Aikamoinen huhtikuu on ollut, perjantaina tuli aamulla lujaa rakeita. Yöt on olleet pakkasen puolella, päivisin tuulee..mielellään jo siirtyisi kesävaatetukseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti