sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen PeeKoota

Tänään minun piti alunperin olla Forssassa juoksemassa Salmon Trailia. Se kuitenkin minun osaltani harmillisesti peruuntui, joten pääsin treenin mukaiselle pitkälle lenkille. Pääsin on ihan oikea vertaus koska muuten olisi taas ollut hankalaa saada kyseistä pitkää lenkkiä mahdutettua ensiviikon ohjelmaan.

Ohjelmassa oli siis 24 km pk-vauhtista matalalla sykkeellä. Pääsin matkaan aamulla puolikymmenen aikaan. Mukaan musat, geelit, juomat, paperia..puskakäyntejä varten siis...;) Joskus tuntuu että pitäisi olla reppu mukana! Suuntasin matkan alkavaksi yyterin dyynien kautta ja metsäreittiä ja asfaltilla takaisin.

Näiden matalasykkeisten pitkien lenkkien aikana on mukava tutustua uusiin reitteihin ja vaikka ottaa fiilistelykuvia matkan varrelta. Mihinkään ei tavallaan ole kiire eikä tarvitse pitää sen isompaa vauhtia yllä. Tänäkin aamuna nautein maisemista ja uusista reiteistä ja mukavasta pilvipoudasta. Kieltämättä loppumatkasta jo rupesi aurinko hieman lämmittämään ja jalanpohjia kihelmöi...
Tässä muutamia fiilistelykuvia.. 


Mikäs tuolla rannalla juostessa! Mietitytti että koskahan siellä juokseminen kielletään...dyynejä kun kovin koitetaan suojella ihmisiltä... pitäisi kulkea lankonkeja pitkin!

Mitähän nuokin rakennelmat ovat olleet muutaman kymmenen vuotta sitten...

Juoksun saldoksi tänään tuli 22,8 km ja 3, 18 tuntia. Siinä siis ehdittiin käydä parissa puskassa ja nauttia maisemistakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti