sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Bootsit

Totesin tässä että vanhat, suhtkoht uudet tossut kuitenkin, ovat liian jämptit..lähinnä maratonia ajatellen. Nyt pitäisi saada uudet jotta ehtii niihin totutella kunnolla. Eipä täällä meillä ole kuin 2 kunnon urheiluliikettä mistä valita.
NewBalancet siis on tällä hetkellä pienet, Niket on hyvät mutta kulahtaneet, Brooksit ehkä menee maastossa, Salomonit pelkästään mettään...hhmm.

Kävin nuo pari liikettä läpi ja Niken Vomeroita ei löytynyt, joten päädyin kokeilemaan Adidaksen uusia boosteja. Nepäs tuntui tosihyviltä! Ne tarttui matkaan mietinnän jälkeen. Adidaksella sattuu olemaan kampanja jossa saa tossuja kokeilla 28 päivän ajan ja palauttaa voi jos ei tykkääkään. Hyvä diili.


Adidas Supernova Glde BOOST


Kokeilulenkille lähdin ja mukavilta tuntui, pituus hyvä...ei hierrä pikkuvarvas..pehmeät ja joustavat..väriinkin tottuu, naistenmallin sitruunankeltaisen koot eivät riittäneet. Kirmailin kevyesti metsäpolkujen kautta asfaltille ja soratielle vetoja tekemään. Vedot ei nyt kyllä ihan sujuneet odotetusti, teki tiukkaa...oliskohan edellisen viikon hurjat kiometrimäärät vielä jaloissa painamassa..

No, joka tapauksessa rupesikin vasemman päkiän alla sattumaan niin ettei askelluksesta tahtonut tulla mitään. Lenkin jälkeen oli sitten kyseinen pohjekin juntturassa...

Kokeilin tossuja vielä pari kertaa ja totesin etten niillä voi juosta. Pahus.

Tänään miettimisen jälken palautin ne ja sain rahat takaisin. Oli siis ihan hyvä diili adidaksella. Alkuviikosta haen uudet Niket. Joko Vomerot tai Pegasukset.


Tuossa hieman keväisiä maisemia lenkin varrelta! Aurinkokin kummasti keventää askelta, piti tehdä nopea lenkki ja vetäistä vaan reeniohjelman mukaiset vedot. Ilma houkutteli hieman pidentämään reissua.

Vaikka tossujen takia loppu olikin jo kurjantuntuista. Mutta tulipahan tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti