torstai 17. huhtikuuta 2014

Eurajoelt Porrii...

Siis Karhuviestissä viime viikonloppuna, tällä kertaa keli oli aivan mahtava! Aurinko paistoi, yllättävän lämpimästikin...navakka tuuli, siis tällä kertaa myötäinen. Aivan upea kisa!

Meidän Juoksujalkojen poppoo juoksi Eurajoelta Poriin, mulla ensimmäistä kertaa ensimmäinen osuus, 7.4 km. Alussa heti tuntui tosi "tiukalta", tuntui että vauhti oli tosi hidasta ja vaatteita oli liikaa päällä. Loppujen lopuksi olen tyytyväinen aikaani, tiukkaa teki koska vauhtia oli tarpeeksi!


Meidän pinkki viestikapula..

Vauhdikas lähtö

Onneksi huolto pelasi...

Huh huh..tiukka osuus!

Juoksin nyt sitten vanhoilla nikeillä. Seuraavaksi heitän ne roskiin.
Palautin siis boostit ja päädyin Nike Pegasuksiin. Ennen ei sitä tossua ole ollut mutta vomeroita ei ollut mun kokoa ja nämäkin vaikutti hyviltä.

Olen niillä nyt kympin lenkin juossut ja ihan hyviltä tuntui. Hieman mietityttää onko niissä inan liikaa leveyttä. Ne on meinaan miesten mallia kun taaskaan ei ollut naisten mallissa mun kokoa. Tämä on ollut varsinkin nyt vaikeeta, pituutta pitäisi olla muttei liikaa leveyttä..ei ole yksinkertaista ostaa juoksutossuja ei.

Värikin siis on miesten mallistosta ja väriä löytyy kyllä, näkyy varmaan pimeälläkin..hehheh !
No pitää nyt etsiä sitten väriin sopivia puseroita...ehkä turkoosia, eihän nuo nyt pinkkiin takkiin mätsää..:)


Karhuviestin vuoksi siirsin viimeisintä pitkää lenkkiä maanantaille. 21 km ja 2 tuntia 55 minuuttia. Peekoota.
Olisi pitänyt hieman vielä himmata vauhtia. Hyvä lenkki muuten, metsäistä reittiä tunnin verran ja sitten asfaltille. Olisin mielelläni juossut kokonaan metsikössä mutta pitää totutella asfalttiinkin.

Tämän päivän lenkin siirsin huomiseen, on sen verran kova tuuli ja jotenkin laiskottikin, vähän.

Huomenna kuitenkin on uusi päivä ja muuten kiirastorstai.

Hyvää Pääsiäistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti