lauantai 22. helmikuuta 2014

Lomaviiliksiä

Olinpa tässä parina päivänä oikein talvilomalla, jos sitä nyt talviseksi voi kutsua..lämpöasteita mittarissa, nurmikot miltei vihertää ja vettä sataa. Mutta kyllä loma aina lomaa on, varsinkin kun töissä on aikamoista hulabaloota ollut koko alkuvuosi niin ihanaa välillä ottaa rennosti ja kerätä paukkuja kevääseen, onneksi on vielä viikko lomaa jäljellä.
Minilomani vietin aktiivisesti, torstai-aamu alkoi kuntosalilla ja siitä suoriksi Forssaan tyttären luo. Kassissa juoksu- ja uimavermeet. Forssassa oli kelikin hieman talvisempi, 2-3 senttiä lunta ja samanverran pakkasta. Ensin vähän shoppailtiin, pieni on kaupunki mutta ihan riittävä yhdelle päivälle. Juoksulenkki oli mukavan talvinen kymmenen kilometrin kiekura, uusissa maisemissa oli ihan hauskaa vaihteeksi lenkkeillä.

Seuraava aamu alkoi kilometrin uinnilla Vesihelmen Kylpylässä, tovin vietin myös terapia-altaassa jumittuneita lihaksia hierottamassa, tuntui hyvältä! Jossain vaiheessa uidessani tajusin että hei altaaseen asti paistoi aurinko, onneksi ehti vähän siitäkin nauttia uinnin jälkeen.

Sitten jääkiekkoa! Siis teeveestä Sotsin olympialaisia. Peli kun loppui niin kiiruusti taas soppaamaan evästä kisakatsomoon ennen seuraavaa illan jääkiekkomatsia!

Siis aika urheilullinen miniloma...

Tänään sitten onkin jo aika vetinen ja loskainen keli..aamulenkki jäi siksi väliin. Kotiin lähdettiin tytär mukana hiihtoloman viettoon.


Loma-aamu alkoi täältä...
Kuntosalilla en ole aikoihin ollut mutta nyt sain kolmen kerran tutustumiskäynnin joten pitipä käydä tsekkaamassa. Hhmm...pitäisi kyllä olla valmiina joku ohjelma mitä noudattaa, tulipahan tsekattua paikka. Ei ole paljon muuttunut siitä kun muutamia vuosia sitten olen siellä viimeksi käynyt.

Antin Konditoria
Tämän kahvilan ohi kuljettiin mennentullen kun käytiin kävelyllä ja pitihän sinne sisällekin kurkata. Konditoriassa oli siis vitriini aivan täynnä mitä ihanampia herkkuja! Leivoksia, pullaa, munkkipossua yms. No mähän oln herkuttomalla helmikuulla joten ei tehnyt edes tiukkaa vaan mukaan lähti muhkea piimälimppu!

Ystävänpäiväherkkuja   
Ystävänpäivänä töissä saimme suklaata; keksiä ja konvehteja! Myös hedelmiä meille herkuttomille, huomaavaista..on tämä kyllä niin helppoa ollut että pitäisköhän jatkaa "Myös Maaliskuun"..

Nyt kun tuo juoksu on taas ollut mukavaa niin huomenna pitäisi saada aikaiseksi pitkä ja rauhallinen PK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti