keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Iloinen uutinen

 

Maanantaina olin fysioterapeutilla aivan muusta syystä kuin lonkastani, kertoessani vaivastani hän laittoi sen kuntoon..tosta vaan..! Mikä mahtava fiilis, mulla on maailman paras fyssari..kyse ei siis ollutkaan nivelpussin tulehduksesta vaan SI-nivelen kiputilasta. Toinen nivuseni/etureiteni on ollut miltei koko syksyn jumissa ja se oli sitten viimein aiheuttanut toisenpuolen lonkkaan sen valtavan kivun.

Aah..olin jo asennoitunut siihen että tulee ainakin 1-2 kuukauden tauko juoksussa! No eilen olinkin jo juoksulenkillä pitkästä aikaa, ihan rauhallisella kiekuralla! Mahtava olo, voi taas kunnolla venytellä ja käydä treeneissä ym. ym. siis saunassakin saa ottaa kunnon löylyt kun ei ollutkaan tulehduksia..huomenna heti bodybalanceen, ystävänpäivän kunniaksi saa ottaa ystävän mukaan..

Herkuton helmikuukin on sujunut suhthyvin...
Kelit on ollut nyt tosi keväiset, lämpöasteita..hyvät juoksukelit. Pitää nyt tämä viikko aloittaa iisisti, huomasin jo kuntopiirin jälkeen miten paikat oli kipeenä. Viimeviikon säbäpelien lihaskivut kesti siis useampia päiviä!
Mutta sekin on mahtava fiilis kun huomaa jotain tehneensä...sitä voisi kuvitella kun pakarat on kipeet että ne samalla kutistuu..;)


Suosittelen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti