sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kinkunsulattelua

Joulu jo jolkotteli ja on siis tältä erää ohi. Miltei koko joulun satoi vettä! Lämpöä parhaimmillaan 6 astetta...kovaa tuulta, joten ei mitenkään normaalit jouluilmat.
Vettä tosiaan on tullut miltei päivittäin, muutaman kerran kyllä olen ehtinyt lenkillekin. Jouluruoka on tursonnut ihan jo korvistakin ulos, vielä huomiseksi riittää töihin evääksi porkkanalaatikkoa ja rosollia!
Suklaata on mennyt kohtuullisesti..:) Tainnut riittää pelkkä ruuan näkeminen tuohon jouluähkyyn. Onneksi on joku vetänyt parina aamuna aikaisin juoksulenkille! Tänäänkin jo aamulla kuopuksen kanssa pitkällä ja tarkoituksella rauhallisella PK-lenkillä. 1,40 minsaa ja 12 kilometriä. Kun keli oli mahtava, tosi kovaa tuulta ja aurinko pilkotteli puiden välistä, lämpöä n. 3 astetta, oli aivan nautinnollista juosta vaikka alku vähän tahmeaa olikin. Piipahdettiin samalla reissulla Kräsoorannokkaan pienelle kilsan pituiselle luontopolulle. Kun kotiin päästiin niin kerättiin muutakin jälkikasvua mukaan ja keitettiin kaffetta termariin ja suunnattiin samaan paikkaan eväsreissulle! Meitä oli siis kunnon sakki ja pari koiraakin mukana. 2,5 tuntia hurahti siinä reippailussa. Myönnetään että kotona piti ottaa pienet tirsat..


Yyterissä tapaninpäivän kävelyllä

Peppi dyyneillä

Kotipihassa kukkii orvokki


Aika monella tuntuu olevan suunnitelmissa uudenvuoden lupauksia, lähipiirissä taitaa jokunen lopettaa karkin syönnin, herkkujen syönnin tai vallan kokonaan kaikenlaisen sokerin syönnin! Ilman karkkia on helppo olla,  mutta voisin kokeilla tuon ylimääräisen sokerin käytön lopettamista, sen huomaa aika pian olossa ja myös olemuksessa!

Nyt vuoden vaihtuessa alkaa myös tosissaan reenaus tuon juoksun osalta..vuoden viimeinen koitos muuten on ylhuomenna,  Eurajoen uudenvuodenjuoksu..toivottavasti ei ihan kaatamalla sada vettä!

Jahas, nyt on kohta tuo suklaakippo tyhjä, voi mennä pehkuihin että pääsee aamusti töihin..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti