tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukortteja

Tänään siis tehtiin joulukortit. Huomenna olisi viimeinen päivä pistää ne postiin joten taas ajoissa liikkeellä..tai siis viimetipassa, miten vain...:)
Sunnuntaina olin kaverin kanssa Turun messukeskuksessa joulumyyjäisissä, siis myyjinä. Ei mikään pieni tapahtuma, kävijöitä varmaankin lähemmäs tuhatta..koko päivä siellä meni mutta toisaalta tosi nopsaan, väkeä oli liikkeellä erittäin paljon mutta oli myös myyjiä.
Kun siellä itse kierteli tuli ihan hirveä olo kun ihanaa tavaraa oli aivan liikaa...mistähän aloittaisi. Mutta kyllä se siitä sitten rauhoittui kun kiersi toista kertaa...
No ei ihan turha reissu ollut, myyntiä ei minulla ollut paljonkaan mutta sai roppakaupalla ideoita seuraavaa kertaa varten.
Aika kasan tein kännykkäpussukoita mutta ne ei nyt kovin ihmisiä kiinnostaneet, minulla oli myynnissä myös hieman puuhelmikoruja.  
Olihan näitä kiva askarrella..   Itsenäisyyspäivän vietin tyttären luona Forssassa. Juoksuvermeet oli mukana ja käytiinkin reippaalla juoksulenkillä, ei muuten ollutkaan mikään PK-reissu! Taisi olla tämän talven ensimmäinen juoksu lumisessa maastossa..pururadalla riitti nousuja ja laskuja joten syke taisi olla aika tapissa, ajoittain.Muutenkin mukava juosta välillä erilaisissa maisemissa mihin on kotikonnuilla tottunut.

Sopivasti ehdittiin tv:n ääreen seuraamaan "Linnan juhlia", jotka siis tänä vuonna pidettiinkin Tampereella.
Ihan mukava vaihtoehto itsenäisyyspäivän juhlapaikaksi.

Seuraava päivä sitten shoppailtiin Forssan keskustassa eestaas, pakkasta oli jo muutama aste. Sunnuntaiaamulla sitten aikainen herätys messuille...

Jouluun on aikaa enään pari viikkoa...lunta on nyt ollut ehkäpä pari senttiä mutta huomiseksi on luvattu vettä...kurjaa.

Onneksi jokapaikassa on jouluvaloja piristämässä ja sisällä lämmittää kynttilät.
Rauhallista Joulunodotusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti