maanantai 6. toukokuuta 2019

Vappumunkkeja ja fillarikauppaa...


Maanantai oli lepopäivä mutta pitihän vähän käydä tsekkaamassa tuttuja polkuja viikon tauon jälkeen. Kierros Yyterin maastoissa 47:49 6 km avg 134 bpm.
Tiistaina olikin vapunaatto joten illan pk-lenkki oli muutama mäkiveto Yyterissä 56:39 6.58 km avg 131/161 bpm 10 x n.80 m näpäkkä ylämäki. 

Keskiviikkona vapunpäivän aamuna lähdettiin porukalla treenitehtaalle vappumunkille ja samalla onnittelemaan päivänsankaria. Isolla porukalla joka taisi olla juhlakalullekin yllätys. Päätinkin lähteä kevään ensimmäiselle fillarilenkille läskipyörällä vaikka nyt ei maastoon asti mentykään. Yllättävän kevyesti kulkee fätti myös asfaltilla, pitäisi vaan useammin ehtiä pyöräilemään. Matkan varrelta sain seuraa Leenasta joka oli ensimmäistä kertaa liikkeellä tuliterällä maantiepyörällänsä.
Minäkin olen tovin aikaa haaveillut maantiefillarista, tai cyclosta. Munkin ja siman sekaan tietenkin keskusteltiin kovin fillareista ja kas kummaa kun yhdellä oli jalassa ostohousut ja toisella myyntihousut niin arvata saattaa mitähän siitä sitten seurasi. Puolen korttelin testiajon jälkeen sovittiin kaupoista. Ajoin elämäni ensimmäisen kerran maantiepyörää. 

Fitti ja Fätti Wappulenkillä

Korean onnenpensas täydessä kukassa toukokuussa ja samalla
muutama sentti lunta ja kaiken kruunaa Bianchi.

Niin, nyt minulla on ihan oma maantiepyörä, Bianchi. No, jokatapauksessa vapunpäivänä tuli pyöräiltyä läskipyörällä n. 39 km ja parisen tuntia. Illalla vähän makustelin uutta hankintaa. Tuntui ihan epätodelliselta. Oli kerrankin nopea kauppa jossa ei turhia mietitty. Käsittääkseni tein ihan hyvän diilin.

Torstaina Katinkuruun maastolenkille  59:14 8.17 km avg 138 bpm. Perjantaina lepopäivä mikä oli oikein mieluisaa sillä ulkona oli todella ikävän kylmää.

Lauantaina vuorossa 5 x tonnin vetoja. Sovittiin treffit aamuun 8.30 mikä oli hyvä sillä olisi saattanut jäädä lähtemättä sillä maassa oli monta senttiä lunta! Muutenkin taas huomasi että vetotreenit on paras tehdä porukalla sillä nytkin olisi tehnyt mieli lopettaa ne jo ensimmäisen 500 metrin jälkeen. Mutta siis tehtyä tuli 5 x 1000 m, alku- ja loppuverrat päälle  1:09 9.44 km avg 141/171 bpm. Vedot aikaan 4:59/5:07/5:05/5:14/5:21. Olen tyytyväinen sillä tonnit eivät olleet mitenkään mukavuusalueella. 

 

Sunnuntaina vielä asfalttipitkis. Pidin sykkeen matalana ja juoksusta tulikin ihan hyvä, 2:06 16.15 km avg 126 bpm.

Kyllähän taas viikkoon tuli ihan hyvät treenit, liikuttu runsas 8 tuntia josta juoksua 46.34 km.

Kunhan lauantain puolimaraton on ohitse voi keskittyä paremmin tuohon Bianchiin !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti