sunnuntai 19. toukokuuta 2019

PyöräilyäMaanantaina oli heti vuorossa hyvää palauttelua pyöräillen. Maantiepyörä sai ensimmäisen varsinaisen kasteensa kunnon lenkillä. Treenikaverin kanssa lähdettiin fillareilla stadionille, jossa oli pieni infopläjäys pyöristä. Valkku kävi meidän aloittelijoiden kanssa vähän läpi pyörän vaihteita, renkaan vaihtoa yms. Sitten tehtiin pieni pyöräily jossa vähän myös katsottiin ajolinjoja ja vaihteiden vaihtoa jne. Meiltä tuli jo mennessä yli 18 kilometriä paikan päälle ja takaisin tullessa tuli jonkin verrran enemmän, sillä tehtiin epähuomiossa pieni ekstralenkki. Kokonaismatkaksi illalle tuli 45 kilometriä, joten aivan passeli reissu. Kivaa vaihtelua.
Tiistaina kävin uimassa 1,5 km.


Vähän aikaa sitten kävin Teskun testissä ja sain tulokseksi mielestäni oikein hyvät lukemat. Sain siis sykealueet ja ohjeistusta miten harjoitella niiden mukaan. Palauteluento on vielä edessä mutta luulen että noista ohjeista sai ihan ne tärkeimmät mitä halusinkin eli sykealueet. Aerobinen kynnys oli kovin matala 124. Peekoota ilmeisesti pitäisi tehdä enemmän ja nimenomaan sykealueella 89-124. Aerobinen kynnys oli 148 ja max 165.

Keskiviikkona oli treenit stadionilla mutta mentiinkin tekemään mäkivetoja. Minä tykkään mäkivedoista. Hyvät vedot olikin, sykkeet nousi ihmeen korkealle. 48:20, 4.72 km sykkeet 147/181.
Torstain vk2 muuttui lennossa maastojuoksuun. Tosi lämmin ja aurinkoinen päivä houkutti enemmän poluille. Porin metsän maastopyöräreitti on mielestäni jo sellaista polkua että voi sanoa polkujuoksuksikin. Katse saa olla tarkkaan jaloissa ettei vetele mitään yllättäviä pannuja. Pitkästä aikaa oli oikein kivaa hypellä polkua pitkin välillä eteen ja vähän sivuttain jne. 1:15, 8.70 km avg 131. Perjantaina pidin jo lepopäivän.Lauantai meni mummuillessa, aktiivinen päivä sikäli. Pihahommia tein joten sen puoleen tuli hyvin kyykkytreeniäkin. 
Sunnuntaina aamusella reippaillen koirarannalle 2:08 ja  7.1 km.

Tein itsestäni huomion että rupesi pinna kiristymään kun en ollut pariin päivään päässyt tekemään kunnon treenejä. Sunnuntaina vielä illalla kun tuvassa rauhoittui lähdin fillarilenkille. 
2:02 45.35 km avg 109. Johan helpotti. 

Koirarannalla oli aamulla vielä hiljaista

Martta ja Nemo nauttivat täysillä hiekasta ja vedestä


 

Ensi viikolla on meno vielä rentoa sillä tiedossa pari pientä reissua joten ei ihan ehdi liikkumaan niin paljon kun haluaisi. Sen jälkeen pitäisi taas pistää isompi vaihde päälle.
Tämän viikon treenit n. 10 tuntia josta juoksua hurjat 13.4 km. Pyöräilyä 90,5 km.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti