sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Pitkin poikin Yyteriä


Edellinen viikko oli  lopulta ihan hyvä treeniviikko vaikka se vähän välillä takkusikin. Lauantaiaamuun oli tiedossa maastojuoksua yhteislenkin muodossa. Porukka oli somesta tuttua muttei oltu ennen tavattu. Onneksi lähdin föliin sillä lenkki oli aivan mahdottoman hyvä, mulle sopiva vauhti ja muutenkin tuntui olevan samanhenkistä porukkaa. Pidin kovasti, toivottavasti eksyn heidän joukkoonsa uudestaan. Lenkkihän jopa kierteli ihan kotipoluilla, Yyterissä. Tuntui että aikaisesta lenkistä sai virtaakin ihan kummasti, taisin jopa hieman siivota kotona ! Onneksi sitten rupesikin jo satamaan vettä niin ei siivouskaan ihan lähtenyt lapasesta...

Sunnuntai tietenkin meni isäinpäivän tohinoissa. Olin ajatellut meneväni läskillä mettään ennen pimeän tuloa. Ilta venyi kuitenkin pitkälle ennen kuin olisin päässyt liikkeelle. Meinasin jo luovuttaa kokonaan mutta kuitenkin päätin lähteä, samalla otin testiin kaapin perukoilta löytyneen otsalampun. tehoja oli vain 260 lumenia. Pitäisi olla kuulemma moninkertaiset lukemat ennen kuin jotain pimeällä näkee. Mutta enhän minä sitä tietäisi mitä sillä näkee jos en lähde kokeilemaan. Lamppu oli ihan hyvä pienessä hämärässä. Valokiila näytti vain 2-3 metriä eteen joten illan pimetessä huomasi valon heikkouden. Jos sen kanssa pimeä yllättäisi, vieraassa metsässä, olisi aika mahdoton yhtälö päästä pyöräillen kotiin. Nyt se vältti ja sain tehtyä ihan hyvän puolentoistatunnin lenkin. Metsästä kyllä siirryin aika pian helpompiin tienpätkiin.Maanantaina oli vuorossa fysiotreeniä. Täsmätreeniä ylä-ja alaosastoon. Tiistaina oli ihmeen helppoa lähteä lenkille. Ei mitenkään takkuillut lähtö. Tunnin rento pk-lenkki. Testissä oli uusi talvijuoksutakki, KariTraan Tove. Aivan mainio vaikkakin tällä hetkellä vähän turhan lämmin vielä. Hyvä ostos joka tapauksessa.

Välillä harrastettiin jonkinlaista kulttuuriakin. Olin Porin Teatterissa katsomassa lätkää...Hockey Night. Aivan mahtava esitys vaikkei ihan korkeakulttuuria ollutkaan. Hauska, nauraa sai alusta loppuun. Suosittelen.

Lauantaiksi oli sovittu yhteislenkki Yyteriin. Aamu alkoi kovalla vesisateella, onneksi se loppui parahiksi iltapäivällä ja keli oli oikein hieno ja hapekas. Vanha juoksuporukka saatiin pitkästä aikaa koolle. Mukava kympin reitti pitkin polkuja ja dyynejä, yritys olisi taas aloittaa yhteiset lenkit. On aina kivempaa juosta porukalla. Olemme tällä kokoonpanolla muutamia vuosia sitten yhdessä harjoitelleet  juoksukoulussa ja olemme siitä asti aina satunnaisesti käyneet yhdessä lenkkeilemässä. Välillä ihan säännöllisestikin mutta viimeaikoina on ollut haasteellista ehtiä yhtäaikaa.


Sunnuntai alkoi taas sateella. Pelkäsin jo että taas sataa kokopäivän mutta aamupäivän aikana kirkastuikin, joten nopsaan pyöräilykamat niskaan, vaihteeksi, ja sitten taas kohti Yyteriä. Tein runsaan parin tunnin lenkin, vähän yli 20 kilsaa tuli saaliiksi. Muitakin läskipyöriä näkyi, taitaa Yyterin metsissä ja rannalla nykyisin nähdä useammin pyöräilijöitä kuin juoksijoita.
Keli oli aivan rannalla tosi usvainen, tosi hienon näköistä. Metsässä taas aivan ihanan vihreää ja hapekasta.

Loppuvuonna pitäisi lihaskuntoon tulla kohennusta, hommasin salikortin ja siinä samalla ohjelman jotta siitä treenistä tuleekin jotain...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti