sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kevennetty viikko

Heti aamulla.

LoppiExtremen jälkeen pitikin palautella pari päivää. Kumma että intoa lenkille olisi ollut kovin mutta kannattaa tollaisen juoksun jälkeen toki palauttaa kroppa rauhassa. Jalat varsinkin sai mäkisessä maastossa kyytiä. Myös persusta.
Tiistaina lähdin rauhalliselle metsälenkille. Keskiviikkona heti kilsan vetoja. Ajattelin hoitaa ne pois päiväjärjestyksestä heti aamulla ennen töihin menoa. Jo senkin vuoksi että illaksi oli luvattu sateita. Pienen lämmittelyn jälkeen pinnistin 4 x 1 km, pienillä palautuksilla. Reitillä oli loiva, mutta pitkä ylämäki. Ekan kierroksen jälkeen funtsein taas että eihän tästä tule mitään...loput kolme tuntuivat jo paljon lyhyemmiltä. Huomasi hyvin että kun noita vetoja tekee yksin ilman piiskaajaa, niin helpommin antaa ehkä periksi. Ajat kiepeille olivat 5.13, 5.24, 5.26 ja 5.32. No nehän meni hyvin. Sitten myöhemmin tarkastelin edellisen vastaavan treenin aikoja ja ne oli järjestään kaikki alle viiden. Ai perhana.
No nyt oli ylämäkeä...jokatapauksessa olin ihan tyytyväinen. Eihän niitä ollut tarkoituskaan vetää niin kovaa kuin jotain lyhyempää vetoa. sykkeetkin oli kohdillaan, n. 150/158.
Torstai oli lepoa sillä perjantaina olisi testijuoksu.

Kävi nyt kuitenkin niin että jouduin perumaan testin, kahteenkin kertaan.
Nämä kuukauden suositut sekoittivat koko homman. Ne yllättäen vyöryivät niin runsaina ettei tullut mieleenkään lähteä juoksemaan. Sitä kesti kaksi päivää. Taitaa olla tälle akalle lopun enteitä....
Tänään sitten lähdin lyhennetylle pitkälle lenkille. Huomenna on testilenkin vuoro joten pitää vähän jättää paukkuja.
Yllätys löytyi miltei rannan tuntumasta, enpä ole ennen törmännyt
vaikka täällä on useamman vuoden tullut liikuttua...
siis puucee.

Hassua kun joskus haluaisi jäädä soffan pohjalle kun on treenipäivä ja sitten taas kun ei pääse juoksemaan niin harmittaa. Kyllä parin päivän pakollisen tauon jälkeen taas juoksu maistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti