sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Juoksukaverikirja

Marika, Run like a moose-Hirveetä menoa-blogista pisti mulle tällaisen haasteen, Juoksukaverikirjan.
Alunperin taisi olla Takomorunnersin haaste. Eihän tällaisia kaverikirjoja olekaan täytelty vähään aikaan. No vähän piti miettiä vastauksia mutta jotain sain aikaiseksi.

Kuka olet:
Olen Kirsi, äiti neljälle lapselle ja mummu kahdelle pikkuiselle.
Missäpäin vaikutat:
Porissa, tarkemmin Meri-Porissa.
Lempiruokasi:
Vaikea sanoa mikä olisi ylitse muiden..kala; lohi, paistetut silakat, ahvenfileet. Peuranpaisti, nam. Yksinkertainen kotiruoka.
Mitä harrastat:
Yritän liikkua niin että sitä voisi kutsu harrastamiseksi. Juoksu, pyöräily vaikka se onkin jäänyt vähemmälle viimeaikoina. Ryhmäliikunta; BodyCombat, kahvakuula tärkeimmät. Combat on aivan ykkösjuttu.
Villasukkien kutominen. Metsä kaikissa muodoissaan..
Mikä on lempilajisi;
Juoksu tietenkn, Combattiakin pitää saada säännöllisesti.
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit;
Minulla on ollut monia erimerkkisiä tossuja mutta taitaa Nike viedä voiton, tuttu, taattu ja turvallinen. Tällä hetkellä kyllä kulutan eniten Salomonin maastotossua.
Kerro lempparikisasi jos sellaisia on;
Forssan Suvi-ilta oli mahtava kokemus, järjestelyt olivat upeat ja miltei koko kaupunki oli mukana kannustamassa kisan varrella. Juoksin siellä puolikkaan. Ihmettelin alusta alkaen sitä ihmismäärää. Yyterin maratonkisoihin verrattuna se oli sanoinkuvaamatonta. Forssassa olen juossut myös tyttäreni kanssa kun hän juoksi ensimmäisen puolikkaansa, sekin oli ainutlaatuista.
Ensimmäinen täysmaraton Tampereella. Juoksun jälkeen oli hyvä olo ja sellainen fiilis että voisi tehdä sen uudestaankin. Tampereen reitti ja järjestelyt olivat myös minun mieleeni.
Nuts Karhunkierros viime vuonna oli myöskin mieleenpainuva kokemus, 33 k sisältäen mm. Pienen Karhunkierroksen, rankka kisa mutta aivan upea kokemus.

Vasemmassa kuvassa Kolin maisemia ja oikealla Kuusamoa

Mikä on paras juoksutuloksesi;
Puolikas Yyterissä 2.12.14, maraton 5.16.15, Nuts 33k jotain päälle 6 ja Kolilla Vaarojen maraton yli 9..aina siis vaan ajat paranee...
Mikä on mieleenpainuvin liikuntahetkesi;
Pyrin juoksemaan paljon poluilla ja metsässä. Sieltä saa joka kerta mahtavia kiksejä upeista hetkistä ja fiiliksistä ja maisemista , tunteista ja tuoksuista.
Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana;
Veikkaisin että kestävyyttä löytyy, kunhan ei ole liian kova vauhti...
Entä heikkoutesi;
Vatsa.
Mukavuudenhalu, helposti jää treenit väliin jos ei saa itseään ajoissa niskasta kiinni. Mutta toisaalta olen sitä mieltä että joskus pitää olla itselleen armollinen, vuorokausi ei saa olla jatkuvasti aikataulutettu.
Jos saisit lisätunteja vuorokauteen;
Haaveenani olisi läskipyörä. Harrastaisin mielelläni maastopyöräilyä jos tosiaankin olisi aikaa enemmän. Olen sellaista kokeillut, pojallani on kokoelma josjonkinlaista maastopyörää joten varmaan saisin sieltä vähän vetoapua. Jos sitä aikaa olisi enemmän.
Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen;
Olen nyt keväällä menossa Rukalle uusimaan 33 k:n Nutsia ja toivoisin pientä parannusta aikaan ja sitä että paikat kestäisivät sen paremmin. Polvet eivät viimeksi olleet ihan mielissään alamäistä.
Missä maassa haluaisit juosta;
Kyllä Suomessa riittäisi kisoja mielinmäärin.
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten;
Olen kuulunut ryhmiin kuten Himohikiset ja Juoksujalat..välillä tuntuu että mitä pahempi keli niin aina metsästä löytyy joku Niemi..hhmm..Mettäpeikko..

Lauantai tuli taas vipellettyä ruuhkavuosien tyyliin mutta tänä aamuna ehdin jo lenkillekin. Kuopus oli mukana ja suunnattiin Yyteriin. Asteita oli nolla mutta rannalla oli kyllä jäätävä tuuli. Kymppi saatiin sentään täyteen.
Keli oli edelleen paikoitellen tosi jäinen, ehkä se ensiviikolla tulisi jo kevät. Lämpöä on luvattu ja aamulla rannalla näin kevään ensimmäiset joutsenet! Sehän on kevään merkki jos jokin.1 kommentti:

  1. Kiitos, haasteeseen vastaamisesta. Olipas mielenkiintoisia vastauksia ja taas kerran - kivoja kuvia. =)

    Vaustauksestasi supersankarinimiin, tuli itsellenikin mieleen erilaisten juoksryhmieni nimittelyt. Vähän saman tyylisiä on ollut nekin nimet.. kuten Tiukkapipot.. =)

    Liitin postauksesi linkin Takomorunnersin bloggaajasivulle ja sieltä se löytää tiensä Takomorunnersin facesivuille juoksukaverikirjalinkkilistaan. =) Kiitos!

    VastaaPoista