maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä

Vihdoinkin on päästy mökille rentoutumaan...siis pieniä askareita ja uusia suunnitelmia koko ajan miettien, toki ! Tämä viikonloppu oli kuluvan kesän toinen kerta saaressa. Ilmat ei ole todellakaan suosineet. No parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Töistä olin järjestänyt itselleni pidennetyn viikonlopun joten ei tarvinnut ihan kaikkea suunniteltua mahduttaa pariin päivään. Nyt saatiin tiski/grillipaikkaa hieman valmiimmaksi, rimoja naulattiin tasaseen tahtiin ja saatiin isoin alue tehtyä. Se nyt kestää aina meillä kun mies haluaa jatkuvasti pitää luovia taukoja ettei vaan tule liian ahkeraan tehtyä...ja hikikin sillä tuntuu pukkaavan tämän tästä  :)
Nyt on hienon näköistä ja ensiviikonloppuna, toivottavasti, jatkuu puuhastelu...

Evästauko


Yllätysvieraita saatiin mökille kun kuopus yllättäen saapui yökylään. Yhdessä saunottiin ja uitiin ja nautittiin suomen suvi-illasta, aamulla aikainen herätys, likka pulahti taas veteen ja sitten aamuaurinkoon kaffeelle.

Iltahämärissä

Joutsenpariskunta laakakivellä

Freesit aamuilmeet

Tyttären aamu-uintiViikonloppu oli nyt hieman tuulinen mutta tosi lämmin, tarkeni kyllä sortseissakin. Muutakin jälkikasvua siellä mökillä piipahti, toivottavasti  saataisiin tänä kesänä järjestettyä sellainenkin viikonloppu että kaikki pääsisivät samaanaikaan paikalle. Usein se on hankalaa, kaikilla on omat menonsa, työvuorot yms. aina sanelevat ehtoja.
Tänään olen vielä lomapäivää viettämässä kotona, extemporee päätin sulattaa pakastimen, pianhan sinne saa taas ruveta keräämään uutta marjasatoa. Pakastimen uumenista löysin vielä mustikkaa ja punaherukkaa, luulin että ne on jo aikapäivää sitten loppuneet.

Viime viikolla tuli taas tutustuttua pitkästä aikaa kajakkiin. Olimme siis melomassa. Olen sitä kyllä joskus kokeillut mutten moneen moneen vuoteen. Taas kerran työkaverien kanssa liikkeellä, Melamajavilla on maanantaisin vain  naisille suunnattua ohjattua melontaa Kokemäenjoella, siellä vierähti siis mahtava parituntinen.  Upea reitti ja hieno kokemus. Oli kyllä myös aikamoista käsitreeniä.


Tänäänkin melontaan olisi mahdollisuus mutta sää on tosi tuulinen ja sateen uhkainen, taidanpa käydä sen sijaan kahvakuulailemassa. Lenkillekin olen tässä suunnitellut mutta enpä tuota persusta ole saanut trikoisiin...
1 kommentti: