torstai 11. kesäkuuta 2015

Fiilistelyä

Kolme päivää jäljellä Forssan Suvi-iltaan. Aurinkoa ja lämmintä keliä luvassa, mieluummin saisi olla pilvistä ja viileää.

Välillä on tuntunut että onko nyt treenattu tarpeeksi, aina näin loppusuoralla tulee mieleen että jospa jos...no tässä vaiheessa otetaan levon kannalta, tankkaillaan ja venytellään. Maantaina olin reippaammalla lenkillä, eilen hikisellä combatilla enkä tänäänkään malttanut olla pois poluilta. Tänään kylläkin oli ihan rauhallinen lenkki.

Huomenna hieman enemmän hiilareita ja nesteitä, tankkaus illalla ja lepoa lepoa. Perjantaina pieni pyrähdys ja siinä se sitten on, kaikki tehtynä. Juoksu starttaa vasta myöhään iltapäivällä joten ruokailunkin pitää tarkkaan suunnitella. Minun ongelmani on aina/usein vatsan toiminta, sen kun saan halllintaan niin isoimmat murheet on poissa. Sitten voi vaan juosta rennosti ja toivoa että kaikki menee hyvin, pääasiallinen tavoitehan on olla maalissa ja sellaisessa kunnossa ettei tarvitse poiketa ensiaputeltassa. ( Siitäkin on kokemuksia..)

Toivotaan ettei aika mene paljon yli kahden tunnin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti