sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vehnätön toukokuu

Flunssa on jo selätetty ja treenikausi hyvinkin aloitettu. Toissaviikko oli aika tiivis, juoksua ja bodycombattia. Sunnuntain pitkän lenkin jälkeen olikin aika voipunut olo joten päättelin että oli ehkä turhan rasittava viikko. Lepopäivät taisi jäädä väliin..
No tämä viikko alkoi sitten lepopäivällä. Sattumoisin viikko oli myös palauttava. Sadepäiväkin meni ihan leppoisasti, ei tarvinnut pakosti lähteä ulos.

Vappupäivänä lähdimme hieman katselemaan mitä kaupungin torilla tapahtuu, upea ilma joten ihmisiä olikin sankasti liikkeellä. Wappumunkit tuli nautittua tyttären kanssa. ( Ojalan lihapiirakkaa en huolinut vaikka joillekin tuntui maistuvan...) Tänä vappuna on noita munkkeja maisteltu kyllä pariinkiin otteeseen. Iltapäivällä olikin sitten vuorossa tunnin leppoisa lenkki. Ajattelin ensin vaan vähän käydä hölkyttelemässä mutta kun tuonne Yyterin kangasmättäille pääsin niin siellähän olisi viettänyt tovin jos toisenkin.

Näissä meidän maisemissa kyllä riittää juoksumaastoja vaikka mihin ilmansuuntaan lähtisi.

Hiekkaista kangasmaastoa

MäntySelfie
TossuSelfie  ?

Lauantaina veimme pienen muuttokuorman Vaasaan. Kuopus jäi sinne kesäksi töihin.
Samainen tytär sai minut tarttumaan viikonloppuna haasteeseen jossa vältellään toukokuun ajan vehnäjauhoja! Hhmm...ei kai sellainen turhake pitäisi kovin tarpeellinen olla. Vähän aihetta kyllä mietin mutta sitten päätin myös aloittaa. Haasteellisen sen tekee nyt se että pitää välttää kaikkea vehnää ja sitä löytyy josjonkimoisista kaikenlaisista yllättävistä paikoista.
Toivoisin että vehnän välttäminen auttaisi tähän turvotteluun jota esiintyy tasaiseen tahtiin ja joka tuntuu olevan tiukassakin välillä.
Onneksi kauraa saa syödä joten ei tarvitse miettiä mitä kaurapuuron tilalle olisi. Mun mieluisimmat ruisleivätkin sisälsi vehnää joten niiden tilalle sitten jotain, onneksi löytyy  myös 100 % :sia ruisleipiä..

No tämäkin viikko päättyi pitkään pk-lenkkiin. Toisaalta siis alkoi koska startattiin jo heti 9:n jälkeen aamulla. Hienossa auringonpaisteessa.


Mun ja kaverin Niket sunnuntailenkillä
Mummun mussukan lenkkitossukat

Niinpäniin, onhan minulla taas uudet Niket...Free Flyknit 4:set. En nyt kehtaa edes kuvaa niistä ottaa kun on niin upeat ja varsinkin hyvän tuntuiset jalassa. Kuin sukat olisi vaan. Ne oli ihan pakko saada kun niin usein tossut on huonot jalkaan, puristaa aina jostain varpaasta tai ainakin niiden vierestä. Nämä ei tosiaan purista eikä kiristä. Kokeilin myös juosta niiden kanssa, ( En hommannut näitä pelkästään juoksuun. ) Maastossa rauhallista peekoota ja asfaltilla nopea vauhtitreeni. Molemmissa tuntui oikein hyviltä vaikka epäilin ettei jalat tykkää kun ei ole tarpeeksi vaimennusta. Mutta toimi oikein mainiosti ainakin noissa lyhyemmissä matkoissa.
Suosittelen...

Huomenna kahvakuulaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti