keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kurkunkarheutta

Kevät on edennyt vauhdilla. Viikot on menneet ahkerasti liikkuessa, juosta olisi ehkä pitänyt enemmän mutta intoa on riittänyt nyt salillekin vaihteeksi. BodyCombat on ihan viikon ehdoton treeni, siellä tulee aina hyvälle tuulelle! MoveIt...Ohjaajat ovat upeita tsemppareita ja kaikilla meillä on siellä niin mukavaa...
Kävin viimeviikolla kokeilemassa kahvakuulaakin, sen jälkeen sitten suoriksi combattiin.
On muuten hartiajumitukset pysyneet poissa.

Keskiviikkoisin on käyty Katinkurussa yhteislenkeillä ja välillä taas oltu hierottavana fyssarilla. Pitäisi pikkuhiljaa tulla kondikseen tämä mummu !

Pääsiäisenä oli aivan mahtavat kelit vaikka alunperin lupailtiin sateita. Tuli pihalla haravoitua parina päivänä. Ehkäpä siinä hieman kylmäsin itseäni koska nyt on ollut kurkku tosikipeenä. Tämän päivän olen huilaillut ja tuntuu että tuo tauti ei ihan ole niskan päälle päässyt. Ei pitäisikään sillä lauantaina on Karhuviesti. Tulee vaikeuksia jos pitää löytää varajuoksija, niitä kun ei tunnu ihan puissa kasvavan..
Nyt kyllä tuntuu siltä että pääsen matkaan, pitää ottaa levon kannalta nämä pari-kolme päivää.
Pääsiäisenä tuli onneksi käytyä lenkillä ja pariin otteeseen ihan mäkivetojakin.

Mäkivedot on ihan kivoja, tykkään niistä enemmän kuin tasaisella vedetyt.

Taisi olla pitkäperjantain aamu kun oli tarkoitus kuopuksen kanssa lähteä aamulenkille, mutta keli vaikutti niin upealta ja aurinkoiselta että pistettiin eväät reppuun ja lähdettiinkin kävelyreissulle. Käytiin nauttimassa aamukaffeet Yyterissä. Parin tunnin patikointihan siitä tuli ja vielä kaffatauko päälle. Oikein mainio PK-lenkki siis.
Vesi oli tosi matalalla...


Aamukiipeilyä

Pääsiäisenä toki piti enemmänkin lenkkeillä mutta kaunis keli teki sen että tuli tehtyä pihatöitäkin. Terassille tuli kärrättyä kesäkalusteet ja nautittua kevään ensimmäiset terassikahvit ym. ym.
Pääsiäsisunnuntaina oli sitten jo aivan pakko päästä juoksemaan, lähdettiinkin vasta illemmalla mutta keli oli taas mainio...

Heti menomatkalla piti pelastaa sisilisko keskeltä tietä...
Mahtavat juoksumaastot meilläKeisarinpankkia ylös, kyllä hapotti..

Tämä mäkiveto meren puolelta hieman loivempi...

Sykkeet kyllä nousi ihan sopivasti

Olen nyt ilmoittautunut Forssaan puolikkaalle. Onpa joku tavoite mikä pistää liikkeelle. Katsellaan miten selviää tuosta karhuviestistä, sepäs nyt on normi reipas lenkki. Tai vähän normia reippaampi, toivottavasti siis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti